Vadidegenek és ismerősöknek miért az az első kérdése hogy hány kilót híztam? 26+4 hetes vagyok és 6,5 kiló van rajtam. Elég nagy a pocim, de nem nagyon látszik a + kiló. Már nagyon bosszant a dolog.
Figyelt kérdés
Nem értem hogy miért ezt kérdezgetik, ahelyett hogy azt kérdeznék hogy hogy vagyok, fiú vagy lány lesz-e...stb. Vagy sok lenne ez a kiló?? Sajna ki is derült hogy magas lett a terheléses cukrom, így diétán vagyok, bár szerencsére nem éhezem. Engem nagyon zavar hogy ezzel vannak elfoglalva és ez az első kérdésük.
Mert az más ha egy kismama ezzel foglalkozik, azt természetesnek tartom mert mindenki a babáját félti és szeretne nem sokat hízni, de ez!!!
2009. júl. 5. 09:44
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Csak a baba a fontos, és ezt mondta nekik, nem érdekel mennyit szedek fel vagy sem... :) Boldog babavárást és majd könnyű szülést kívánok!
2009. júl. 6. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!