Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez veteles lenne? Volt mas is...

Ez veteles lenne? Volt mas is akinek a verzessel a magzat kezdemeny is tavozott?

Figyelt kérdés
Tegnap elott egesz nap egy egy csepp ver jott, aztan barna folyasom volt egy napig. Este a beteten egy feher kis ebihalszeru valamit lattam, pici fekete szemekkel.... Lesokkolt... Azota verzek.... Nem tudtam, hogy terhes lennek, de lehettem. Azóta is ezen jar a fejem... Amit lattam, az a babank kezdemenye lehetett? Ez a ciklus 25. napjan tortent. Elvileg a 4.heten. Szerintetek jol lattam, amit lattam? Ezek szerint elveteltem?

2012. jún. 15. 23:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A kerdesre valaszolj, ha nem tudsz hozza szolni lehet tovabb lapozni... koszonom!
2012. jún. 16. 14:16
 12/14 anonim ***** válasza:
21%

Elég felelőtlen vagy, ha ezek után nem az az első dolgod, hogy felkeress egy orvost!

De hogy a kérdésre válaszoljak bunkókám, egy 4 hetes magzat kb akkora mint egy mákszem. Hogy te ebből hogy láttál ebihalformát és fekete szemeket, hát....jó a képzelőerőd, vagy kamu a kérdésed!

2012. jún. 16. 16:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Tovabb :))))
2012. jún. 16. 18:16
 14/14 ZsZs27 ***** válasza:
Akár lehetett vetélés is, de lehetett más is. Velem kb. 15-16 évesen történt (még nem éltem nemi életet egyáltalán), hogy a betéten én is láttam valami ilyesmit. Hirtelen engem is sokkolt, de hát ugye a terhességet kizárhattam. Mint kiderült, lárva volt. Valami úton-módon belepetézett valamilyen dög a betétbe. Tudom, undorító, majdnem rosszul is lettem. Akkoriban volt több hasonló eset is, pl. pelenkáról is lehetett hallani. Nekem azóta is minden hónapban erőt kell vennem magamon, pedig azóta már több mint 10 év telt el. Mondjuk az tényleg furcsa, hogy csak úgy magában láttad. Elvileg tényleg ott kéne lennie a petezsáknak is. Nekem 5 hetesen még nem is látták az embriókat a petezsákokban.
2012. aug. 8. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!