Valakinek volt miómája a méhfalban terhesség alatt?
Okozott valami problémát?
Mekkorára nőt a terhesség alatt?
Szia!
Nekem kettő is van, de amelyik a méhfal hátsó részén van, arról gyakorlatilag csak az UH miatt tudok.
A mellső fali az bizony kellemetlen, nem is kicsit.
A jó hír viszont az, hogy már 3 babát kihordtam velük, és senkinek nem lett baja.
Nőni az első terhességem alatt nőtt, olyan tojás méretűre, de aztán össze is zsugorodott.
A második-harmadiknál már meszes tok vette körül, így nagyon nőni nem tudott, viszont annál jobban fájt sajnos.
Az első trimeszterben a belső szerveket nyomta, a harmadikban meg a baba nyomta ki. Ahogy forgott a méh, mindig máshol türemkedett ki, egy 10-12 cm átmérőjű körön mozgott. Ha a köldököm alatt volt, az piszkosul tudott zavarni és fájni is.
Sokat keményedett körülötte a hasam, néha be is görcsölt.
Hát kb. ennyi.
Nekem a mióma nem indokolta a császárt.
A dokim azt mondta, hogy ha valami miatt császár lesz, akkor egyből kiveszik azt is, de egyébként nem nyúlnak hozzá, mert ha két baba között kiműtenék, akkor utána már csak császárral szülhetnék...
2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!