12 hetes leszek holnap és eddig nem tudtam letenni a cigit. Nagyon szeretném, ha sikerülne. Mit tegyek?
Szia!
Én is el-el szívok egyet-egyet, a leggyengébből, de most már nem halogatom tovább, befejeztem. Undorodom magamtól, hogy lehetek ennyire, szó szerint bunkó, hogy ennyire sem vagyok képes. Na, meg hát szégyellem, de nagyon. Hogy néz már ki, nagy pocakkal cigivel a szájában egy kismama?
Annyit tudok csak javasolni, hogy egyáltalán ne gyújts rá. Tudom, ezt szeretnéd elérni.:) De tényleg. HA folyamatosan ürül ki a szervezetedből, egyre kevésbé fogod kívánni. De ha rágyújtasz, akár csak egyet is, rögtön kívánni fogod a másodikat is. Amúgy csak egy pár napot kell kibírni így. Meg kerüld azokat a helyzeteket, amikor kívántad a cigit. Például, ne egyél sokat egyszerre, amúgy se, mert most nem tesz túl jót, ha túl sokat eszel egyszerre...Meg a cigi miatt sem, mert tele gyomorral jobban kívánod. Ne igyál kávét, vagy ne reggel, amikor megszoktad. Ilyesmiket tudok tanácsolni. Én is ezzel próbálkozom. MAjd írd meg, hogy sikerült!
Hát nem tudom lányok. Én is igen keményen dohányoztam előtte. Ráadásul az a fajta vagyok, aki szimplán szeret dohányozni, és ezt hangoztattam is. MIndig mondtma hogy majd ha lesz rá okom leszokom. Amióta tudom (és én még mesi előtt 5 nappal már tudtam) még egy-egy szál elment, mert kisség agyonidegeskedtem magam, de a 2.-3. szálat már nem tudtam elszívni. Amikor beleszívtam arra gondoltam pont akkor fejlődik ki valami rosszul, és miattam rosszul sikerül. Hát nem, köszönöm, pont elég káros hatás ér engem ls a babát is mint az előttem szóló is írta, hogy kipufogo, stb, pont ezt én nem akarom még szándékosan rosszabbá tenni!
KITARTÁS, próbáld meg letenni, hidd el megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!