Nektek mikor kezdett el nőni a melletek?
Figyelt kérdés
Mikorra várjam a nagy nővekedést? Szülés után teljesen vissza fog állni az eredeti állapot?2012. jún. 15. 12:34
1/7 anonim válasza:
Nekem fogozatosan nott, mar 6 hetesen is eszreveheto volt a novekedes!
2/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem is fokozatosan nőtt.Már a terhesség elején is látszodott.
3/7 anonim válasza:
8 hetesen vettem észre a másodiknál és a harmadiknál. Az elsőnél fel sem tűnt nekem,10 hetes voltam,amikor "megjegyezték",hogy nagyobbak.
4/7 anonim válasza:
Ja,és szülés után, ha szoptatsz,akkor belövell a mell,az első gyermeknél ez átlagosan a 4-5. napon van,többediknél a 2-3. napon. Nekem az első kettőnél durván 3-4 hónapig volt feltűnően nagy- a tej jó sokat alakított rajta!,majd ahogy kevesebbet szopiztak,úgy termelődött egyre kevesebb tej,és úgy állt vissza az eredeti méretére.
5/7 anonim válasza:
Nekem már kb. 10. héten nagyobb melltartót kellett venni. Aztán szülés után 2 nappal megindult a tejem, na akkor aztán nem lett volna az a melltartó, amit fel tudtam volna venni. Hatalmasak voltak, én el sem tudtam volna képzelni hogy ilyen lesz, és olyan kemény volt mint a beton. Mindenki el volt ájulva hogy mekkorák, húúú majd biztos lesz rengeteg tejem, hát ehhez képest születése óta tápszeres a babám.
6/7 anonim válasza:
Nekem is folyamatosan nő, párom legnagyobb örömére és egyúttal bánatára is, mert nagyon érzékeny, így csak nézni szabad, hozzáérni nem. :D De lesz ez még nagyobb is... :( Én már nem akarom, hogy nőjjön, mert már így is alig találok melltartót, már szoptatós cicfixet kell hordanom, mert az tartja meg egyedül és csak a 17. hétben vagyok. De én is úgy hallottam, hogy szoptatás után le fog csökkenni a mérete és visszaáll az eredeti méretre.
7/7 anonim válasza:
na akkor itt vagyok én ellenpéldának,mert nekem csak átlag cicim volt és az is maradt:)annyi változás történt,h picit keményebbek lettek,de ezek aztán nem nőttek sehová.pedig már 33 héten tratunk.sztem max szülés után fog kicsit bedurranni,de h nőni nem akar az tuti.ez van,nem mkinek nől meg úgy tűnik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!