Két fontos kérdés?
Pár napja bementem a Bajcsy Kórházba, mert ott fog születni a babám, és megnéztem a szülészeten, hogy miket kell majd bevinni a babának. Ki volt írva az is, hogy kell neki kiskanál meg pohár is, de az mégis minek? Ti vittetek be magatokkal? A másik kérdésem, hogy mivel fogok a kislányomnak bevinni ruhákat, ha kimossák a nővérek a többi ruhával együtt, honnan tudják, hogy az a mi babánknak a ruhája? Írjuk bele majd a nevét?
33hkm
Igen, fontosak a kérdéseid! :)
A kiskanál és a pohár szerintem felesleges, ez inkább csak "végszükség esetére"-című dolog lenne, de még így sem teljesen észszerű. Szerintem ne engedd, hogy kimossák... Inkább vigyél többet, ha más nem, akkor csak az marad, hogy hímeztessétek bele a nevét.
Szép és könnyű szülést! Neked már nincs sok hátra! :D
Nekünk is ki volt írva, a Bajcsyban, hogy ezeket vigyük, de végül nem kellett.
Vihetsz kisruhát, de ha bent hagyod, hogy kimossák, akkor nem fogod visszakapni, mert nincs ember, aki nekiállna megkeresni. A mosást ugyanis kb. kétnaponta hozzák viszik, és minden ömlesztve van benne.
Ha azt akarod, hogy saját ruhában legyen, akkor szólj, hogy saját, és este, fürdetés után visszakapod, hogy hazavihesd (persze nem mossák ki).
Egyszerűbb lenne, ha nem vinnél be semmit, csak amiben majd hazahozod, semmi bajuk a kisruháknak, amik bent vannak, és legalább nem kell azon agyalnod, visszakapod-e.
Mikorra vagy kiírva? Lehet találkozunk majd:D
Ha nem tudsz majd szoptatni pohárból fogják itatni. Én sem értettem minek, páromnak felolvastam és mondta hogy náluk is kellett (az előző fiánál) mert nem tudott szoptatni az anyukája. De nem értem hogy ez esetben miért nem inkább cumit kérnek?
Off: Én is a Bajcsyban szülök majd, augusztus 12.-én, elméletileg. :) Boldog Babavárást kívánok!
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!