Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két fontos kérdés?

Két fontos kérdés?

Figyelt kérdés

Pár napja bementem a Bajcsy Kórházba, mert ott fog születni a babám, és megnéztem a szülészeten, hogy miket kell majd bevinni a babának. Ki volt írva az is, hogy kell neki kiskanál meg pohár is, de az mégis minek? Ti vittetek be magatokkal? A másik kérdésem, hogy mivel fogok a kislányomnak bevinni ruhákat, ha kimossák a nővérek a többi ruhával együtt, honnan tudják, hogy az a mi babánknak a ruhája? Írjuk bele majd a nevét?

33hkm

2012. jún. 14. 18:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Neki kiskanál meg pohár? Kizárt, szerintem az neked kell. Kisruhát nem kell rá adni, csak majd a hazahozatalkor, azt meg elég aznap bevinni.
2012. jún. 14. 18:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! De neki írták, mert ott volt a szekrényen kiírva, hogy mi kell a babának meg a mamának. Az ő listáján szerepelt, mi is meglepődtünk. Akkor ne vigyünk be neki? Ott meg majd adnak rá ruhát vagy azért mi is vigyünk be neki pár rugit meg body-t?
2012. jún. 14. 18:48
 3/12 anonim ***** válasza:

Igen, fontosak a kérdéseid! :)

A kiskanál és a pohár szerintem felesleges, ez inkább csak "végszükség esetére"-című dolog lenne, de még így sem teljesen észszerű. Szerintem ne engedd, hogy kimossák... Inkább vigyél többet, ha más nem, akkor csak az marad, hogy hímeztessétek bele a nevét.

Szép és könnyű szülést! Neked már nincs sok hátra! :D

2012. jún. 14. 18:48
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a jókívánságokat :)!
2012. jún. 14. 18:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha a kiskanál és pohár fent van a listán, akkor jobb ha viszed a békesség kedvéért. Lehet, h pohárból itatják majd, ha nekik kell itatni. Sok csecsemős jobban szereti azt. Vagy esetleg a kanalat fogják használni itatásra v gyógyszer beadására, ha szükséges. A kisruhát meg inkább krdezd meg telefonon. Lehet, h úgy értik, h csak hazamenetelre vigyél be kisruhát, mert ők a kórházit nem adják ki, még visszaviteli ígéret ellenében sem.
2012. jún. 14. 19:06
 6/12 anonim ***** válasza:
pohár itatásra kell,a kiskanállal pedig a gyógyszert adják be.d vitamint vízbe áztatják...
2012. jún. 14. 19:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekünk is ki volt írva, a Bajcsyban, hogy ezeket vigyük, de végül nem kellett.

Vihetsz kisruhát, de ha bent hagyod, hogy kimossák, akkor nem fogod visszakapni, mert nincs ember, aki nekiállna megkeresni. A mosást ugyanis kb. kétnaponta hozzák viszik, és minden ömlesztve van benne.

Ha azt akarod, hogy saját ruhában legyen, akkor szólj, hogy saját, és este, fürdetés után visszakapod, hogy hazavihesd (persze nem mossák ki).

Egyszerűbb lenne, ha nem vinnél be semmit, csak amiben majd hazahozod, semmi bajuk a kisruháknak, amik bent vannak, és legalább nem kell azon agyalnod, visszakapod-e.

Mikorra vagy kiírva? Lehet találkozunk majd:D

2012. jún. 14. 19:27
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszát! Nekem nincs bajom a kórházi ruhákkal, csak jó azt tudni, hogy ha mégis nekem kéne bevinnem ruhát, akkor visszakapom-e. De akkor valószínű, hogy csak hazahozatalra viszek neki be ruhát. Augusztus 3-ra vagyok kiírva és te :)?
2012. jún. 14. 19:32
 9/12 anonim ***** válasza:
én dolgoztam szülészeten és a pohár azért kellet ha nem volt az anyukának teje akkor pohárból itatták és azért nem cumisüvegből hogy a szopóreflex megmaradjon neki.és gondolom nem akarják egymás után itatni a babákat.a kiskanál azt nem tudom minek.
2012. jún. 14. 19:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha nem tudsz majd szoptatni pohárból fogják itatni. Én sem értettem minek, páromnak felolvastam és mondta hogy náluk is kellett (az előző fiánál) mert nem tudott szoptatni az anyukája. De nem értem hogy ez esetben miért nem inkább cumit kérnek?

Off: Én is a Bajcsyban szülök majd, augusztus 12.-én, elméletileg. :) Boldog Babavárást kívánok!

31 hkm

2012. jún. 14. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!