Mit énekeltek a babátoknak terhesség alatt?
Olvastam,hogy ha folyamatosan énekelek neki,akkor az születés után megnyugtatja,pl mikor haza hozzuk a kórházból.
szeretnék egy lassút,amit elaltatáshoz tudnék,egyet pedig csak úgy nyugtatáshoz,de vagy csak szöveg nélkülieket találok, vagy furákat
Engem is éedekelne, hogy mit lehet neki énekelni. Én sem találtam normálisat a neten. Talán itt...
23. hkm
A mi babánk is jobban jár, ha nem énekelek neki. Viszont szeretném ha lenne néhány "kedvenc" zenéje, így letöltöttem pár altatódalt amit felmásoltam a telefonomra, és azt szoktam lejátszani a hasamhoz téve. Pl: Halász Judit: Bóbita, Csiri-biri, Bölcsődal Johaness Brahms, Altató meg ilyenek.
Ja, meg van egy zenélő hóember, aminek ha megnyomod a kezét, akkor egy cuki karácsonyos dalt énekel. Azt is oda szoktam tenni a hasamhoz! :) November eleji baba lesz, úgyhogy a karácsonyos dallal is szoktatom. :)
20 hkm
Én sem énekeltem a babámnak konkrétan gyerekdalokat amikor még a pocakban volt. Viszont sokat hallgattam zenét, kedvenceket, azokat énekelgettem, dúdolgattam.
De történt egy érdekes dolog születése után: hasfájós volt, sokat sírt; pár hetes korában két gyerekdalt különösen sokat énekeltem neki. Aztán, később "gazdagodott a repertoárom", amúgy is sokat énekelgettem, énekelgetek, de AZ A bizonyos KÉT dal a mai napig (9,5 hónapos) megnyugtatja. Mindig, minden helyzetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!