Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit énekeltek a babátoknak...

Mit énekeltek a babátoknak terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Olvastam,hogy ha folyamatosan énekelek neki,akkor az születés után megnyugtatja,pl mikor haza hozzuk a kórházból.

szeretnék egy lassút,amit elaltatáshoz tudnék,egyet pedig csak úgy nyugtatáshoz,de vagy csak szöveg nélkülieket találok, vagy furákat

2012. jún. 14. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
az én babám jobban jár ha semmit nem énekelek neki :-))))olyan zenét hallgatok amit szeretek.
2012. jún. 14. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Engem is éedekelne, hogy mit lehet neki énekelni. Én sem találtam normálisat a neten. Talán itt...

23. hkm

2012. jún. 14. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

[link]

itt szöveg is van meg "zene" is, és meg tudod könnyen tanulni őket.

2012. jún. 14. 16:52
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

A mi babánk is jobban jár, ha nem énekelek neki. Viszont szeretném ha lenne néhány "kedvenc" zenéje, így letöltöttem pár altatódalt amit felmásoltam a telefonomra, és azt szoktam lejátszani a hasamhoz téve. Pl: Halász Judit: Bóbita, Csiri-biri, Bölcsődal Johaness Brahms, Altató meg ilyenek.

Ja, meg van egy zenélő hóember, aminek ha megnyomod a kezét, akkor egy cuki karácsonyos dalt énekel. Azt is oda szoktam tenni a hasamhoz! :) November eleji baba lesz, úgyhogy a karácsonyos dallal is szoktatom. :)

20 hkm

2012. jún. 14. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Én vettem egy zenélő körforgót, annak a zenélő részét szoktam a hasamra rakni. Majd ezzel szeretnénk altatni, nyugtatni és nagyon kellemes dallamot játszik.
2012. jún. 14. 17:33
 6/6 anonim ***** válasza:
79%

Én sem énekeltem a babámnak konkrétan gyerekdalokat amikor még a pocakban volt. Viszont sokat hallgattam zenét, kedvenceket, azokat énekelgettem, dúdolgattam.

De történt egy érdekes dolog születése után: hasfájós volt, sokat sírt; pár hetes korában két gyerekdalt különösen sokat énekeltem neki. Aztán, később "gazdagodott a repertoárom", amúgy is sokat énekelgettem, énekelgetek, de AZ A bizonyos KÉT dal a mai napig (9,5 hónapos) megnyugtatja. Mindig, minden helyzetben!

2012. jún. 14. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!