Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha tesztem negativ miert van ez?

Ha tesztem negativ miert van ez?

Figyelt kérdés
a menstruáciom késik 3 napja csinalta, tesztet de mind a kettő negativ lett...viszont rettenetessen fel vagyok puffadva a melleim fájnak többet eszek mint szoktam van hogy éjjel is felkelek pisilni vagy inni több folyadékot is iszom mint szoktam,fáradékony vagyok,és elég rosszul alszom éjjel mindig felkelek minimum 2x
2012. jún. 14. 15:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Ennyi késés még szerintem normális ha nem vagy terhes. Bár az is lehet csak később fogant. Nekem minden mensi előtt van rettenetes puffadás mellfájdalom érzékenység, ja és a víz visszatartás miatt állandó pisilhetnék.

Várj még 2 napot ha nem jön meg addig akkor teszt.

34hkm

2012. jún. 14. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!