Hogy bírjátok/bírtátok a harmadik trimesztert?
32-36. hét volt nagyon béna, utána valamiért már jól bírtam, a baba leszállt, nem égett tovább a gyomrom, annyira nem voltam sokat pisilős sem már, egyedül a lábam vizesedett rettenetesen.
De addig... A 31. héten influenzás lettem, tüdőgyulladásom volt, alig éltem, a köhögéstől megállás nélkül keményedtem, ezer féle gyógyszert szedtem.
Ezután a 33. hét volt a legrosszabb, volt egy délután, amikor 10 percenként jóslóztam, be is mentünk, a méhszáj már 1111 volt, nyákdugó is elment. Onnantól 3 hétig pihennem kellett, az szenvedés volt.
38+4-en szültem végül.
Hát én 30 hetesen még egész jól bírtam (pedig én is nyáron voltam nagypocakos terhes, tavaly szeptemberi a babóm).... bár azért már akkor sem volt egyszerű, viszont a 36-37. héttől kezdve lett igen nehéz... az óriási pocak, a vizesedés, a fájdalom a derekamban, menni alig bírtam, pedig akkor már sűrű a program is (nst, uh stb.)
Kitartás, már nincs olyan sok hátra!
Szia!
33 hetes vagyok. Nem vizesedek, és a gyomrommal sincs semmi baj hála. Viszont pár napja zsibbad az alkarom és fogalmam sincs mit tegyek ellene és levegőt is néha nehezen veszem. Éjszaka nem mindig tudok jól aludni, mert meleg van(panelban meg amúgy is) és úgy érzem, hogy már sehogy sem jó feküdni.
Amúgy meg csinálok mindent, amit eddig csak már lassabban és van egy 2,5 éves fiam itthon velem, úgyhogy pihenés csak akkor van ha ő ebéd után alszik.
Kitartást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!