Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, voltatok nyaralni,...

Anyukák, voltatok nyaralni, amikor babát vártatok? Kismamák, mentek nyaralni?

Figyelt kérdés

Hova mentetek legmesszebbre? Hányadik hétben voltatok?

Aki még nem volt, hova tervezi? Mennyi idős terhes lesz akkor?

2012. jún. 14. 09:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Jajj, olyan jó lenne, persze doki helyeslő válasza nélkül nem vágnék bele, ráadásul nálunk is kimaradt a tavalyi nyaralás. Igazából, nem is magam miatt mennék, hanem a páromra már nagyon ráférne egy rendes kikapcsolódás.
2012. jún. 14. 10:29
 12/21 anonim ***** válasza:
Az előző Manókával Miamiban voltunk a férjemmel neki munka, nekem pihenés 16 hetesen. Az út fárasztó volt, de megérte. Most 31 hetesen a Balcsin vagyunk épp a nagylánnyal meg a pocaklakóval még egy pár hétig.
2012. jún. 14. 11:19
 13/21 anonim ***** válasza:

12-13 hetesen voltunk Olaszországban a Dolomitokban autóval Budapestről úgy, hogy végig én vezettem (férjemnek nincs jogsija), hegyet is másztunk, persze light-osan, minden rendben volt.

Utána 4. hónapban voltunk még a Mátrában is pár napot.

Orvossal beszéltem előtte, mondta, inkább most menjünk, mert a következő pár évben úgysem lesz rá alkalmunk :-)

2012. jún. 14. 12:12
 14/21 Anita8401 ***** válasza:

Mi a Mátrába készülünk a jövőhònap első hetében akkor leszek 17 hetes és ha minden jól megy akkir az azt követő héten végre megtudjuk ki lakik a pocakban :-)) .

14hkm

2012. jún. 14. 12:49
 15/21 anonim ***** válasza:

Lányommal 15 hetes terhes voltam, akkor voltunk a Balatonon egy hetet. Én csak az árnyékban olvastam, lábamat lógattam a vízben, meg vízibiciklizni voltunk, férjem hajtott én meg élveztem:)

Most 32. hetes terhes leszek, megyünk a Balatonra szintén egy hetet. Lánykánk 16 hónapos, majd apával homokoznak, pancsiznak én meg szintén szalmakalap alól az árnyékból nézem őket:) Vízbe sem akkor sem most nem megyek és nem is mennék. Kreol bőröm van, soha nem égtem le, mégsem megyek a napra sem, egyszerűen csak pihenek és élvezem a semmit tevést, jókat eszem és játszunk a kislányommal a homokban meg séta hajókázunk, vízibiciklizünk, nagyokat sétálunk.

Én külföldre biztosan nem mennék, sem most, sem fiatalabb terhesen. De lehet csak én parázom túl....

2012. jún. 14. 13:05
 16/21 anonim ***** válasza:
35 hetesen a Tisza-tónál voltunk, nagyon jól sikerült!!!
2012. jún. 14. 13:40
 17/21 anonim ***** válasza:

Én nem megyek, igaz 31 hetes vagyok ikrekkel.

De 17. hét körül mehettünk volna Prágába, kaptunk buszjegyet, nem mertem akkor se bevállalni. Mondjuk az kirándulás lett volna, de trappolni kellett volna egész nap.

Most a nagy meleget nem várom, itthon lesz a legjobb.

Majd, ha megszületnek a babák, bepótoljuk:).

2012. jún. 14. 13:40
 18/21 anonim ***** válasza:
5hónapos terhesen voltam Horvátországban.Előtte megbeszeltem az orvosommal,kötöttünk biztositast-bar azt amúgy is mindig kötünk. Jó volt,az utat is bírtam,örülök,hogy mentünk.
2012. jún. 14. 13:41
 19/21 anonim ***** válasza:

Július 30.án megyünk Siófokra, akkor leszek 34 hetes. :-)

Boldog babavárást!

31 hkm

2012. jún. 14. 20:49
 20/21 anonim ***** válasza:
25 hetesen voltunk autóval Horvátországban Rab-szigetre, minden okés volt. Most 27 hetes leszek, amikor Olaszországba megyünk, szintén autóval, és 20 hónapos kislányunkkal.Bibionéba megyünk. Most is minden rendben lesz, remélem:)
2012. jún. 15. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!