Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 + 6 hetesen baj, ha a...

5 + 6 hetesen baj, ha a nőgyógyász nem talált petezsákot?

Figyelt kérdés

A méhnyálkahártyám 21,3 mm-es, petezsák sejthető, a lelet szerint.

Van 3 db különböző fajtájú pozitív terhességi tesztem.

Tünetek egyre sűrűbben, hányinger, fáradtság, álmosság, mell érzékenysége.

Szerintetek?

Bár sokáig nem keresgélt az orvos, 1,5 hét múlva kell megint mennem.

2012. jún. 13. 20:01
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Régen írtam már.

Minden rendben van velünk, kisfiút várok, már 23 hetes terhes vagyok. Páran írtátok, hogy nem túl jó a napi 12 órás ülőmunka, hát ezt 1-2 hete kezdtem érezni, szörnyen fáj a hátam már dél körül, pedig próbálok egyenesen ülni, és felállni, amikor csak lehet.

Estére ez olyan rossz lesz, hogy nagy levegőt nem is szeretek venni, mert akkor még jobban fáj a hátam, gondolom akkor jobban nyúlnak a szalagok, izmok.

Néha előfordul haskeményedés is, de ezt leszámítva jól vagyok.

Nem szeretnék táppénzre menni, mert ha dolgozok, a GYED-em is több lesz, de ez így nem túl jó.

Ebben a hónapban pl.: 200 órát fogok dolgozni.

Szerintetek?

2012. okt. 16. 17:09
 42/49 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem első a Baba és a Te pihenésed, jólléted. Hacsak nem ezen múlik majd a megélhetésetek, én a helyedben elmennék táppénzre. Én a 100ezres fizumról mentem el tp-re, harmadik babát várom - ezt csak azért mondom, hogy szerintem gondold át. Ülni azért sem jó sokáig, mert nagyon el tud nyomódni ott az ideg, zsibbadás alakulhat ki, az meg nem éppen tesz jót a keringésnek. Gratulálok a kisfiúhoz, jó egészséget Nektek! 23 hetes km (szintén fiús :-)
2012. okt. 16. 20:17
 43/49 anonim ***** válasza:
Menj táppénzre!Ez csak rosszabb lesz,pihenned kell.34 hetes vagyok,2 óránál tovább nem bírok ülni.:) Gratulálok a tököshöz!:) Nekem lányom lesz:) Pihizz sokat!
2012. okt. 16. 23:55
 44/49 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a tanácsokat, 25.-én megyek dokihoz, akkor megemlítem ezt neki, kíváncsi vagyok mit mond, de nem hiszem, hogy sokáig fogok még dolgozni.

Gratula Nektek is, vigyázzatok magatokra és a kis pocaklakóra is, nagyon! :-)

2012. okt. 17. 14:08
 45/49 anonim ***** válasza:

Szia!

Sok sikert és még írjál. Amúgy igaz, a fiú anyás, a lány meg apjához kötődik jobban. Egyébként mikor én szültem az elsőt a születésig azt mondták fiú, aztán csak lány lett.

Ami a munkát illeti szerintem rég ott kellett volna hagynod. Nem tesz jót.

Jó babavárást!

(35 hetes terhes)

2012. nov. 2. 10:48
 46/49 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát már nem dolgozok november 1-je óta.

Épp tegnap voltam 4D.

Olyan édes a Drágám! :-)

Szopta az ujját, nevetett, csücsörített!

Nagyon jó képek sikerültek.

Eddig minden rendben van vele, a méretei alapján majdnem 2 héttel idősebb a koránál.

Most vagyunk 28 hetesek.

Na és hogy még mindig 4 kg-mal alatta vagyok annak a súlyomnak, amikor teherbe estem, mindenféle rosszullét, hányás, koplalás stb. nélkül, az külön öröm. :-)

Boldog babvárást és babázást! :-)

2012. nov. 16. 10:35
 47/49 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szeretném megköszönni Nektek, hogy anno bíztattatok, nyugtattatok, együtt izgultatok velem.

Jó érzés volt nagyon.

Azóta van egy 23 hónapos, csodálatosan szép, és szürnyű rossz :-D kisfiam.

Nem cserélném el én sem, 1000 lányért sem, ahogy egy anyuka írta nekem.

Viszont remélem a kistesója kislány lesz. :-)

Mondjuk Vele még szeretnénk várni 1-2 évet. :-)

Remélem az eltelt két év óta mindenki rendben van, és szépen cseperednek a gyerkőcök?!

Örülnék, ha kapnék választ azoktól, akik anno bíztattak. :-)

2015. jan. 13. 13:51
 48/49 A kérdező kommentje:

Kedves Anukák, Kismamák!

Nem tudom, hányan vagytok még itt azok közül, akikkel anno "beszélgettem", de gondoltam írok, hátha olvassa valaki, esetleg válaszol.

A kisfiam lassan 2 és fél éves lesz, egy tündéri, okos kisfiú, akiben egy kisördög is lakozik. :-D

Az apjával külön mentünk, mikor fél éves volt.

Azóta van egy párom, aki nagyon szeret minket, Richárddal is úgy fogléalkozik, mintha a sajátja lenne.

Babát tervezünk, már próbálkozunk is.

Ha jól számoltam, ebben a hónapban ovuláció után 4 nappal voltunk együtt, így nem valószínű, hogy terhes vagyok, de még nem jött meg, majd látjuk.

Viszont olvasgattam a menzesz előtti barnázásról.

Nekem mielőtt megjönne, 1-2 napig csak barna folyásom van.

Állítólag a progeszteronhiány jele, ami szükséges ahhoz, hogy a méhnyálkahártya ne váljon le.

Olvastam olyat is, aki ezzel két gyerkőcöt is szült, de olyat is, akinek csak gyógyszerrel maradt meg a baba.

Kíváncsi leszek, hogy nálunk hogy lesz.

Örülnék, ha mindenféle gyógyszer nélkül sikerülne, és megmaradna, már ebben a hónapban.

Július 10.-én jött meg, ha jól emlékszem, barnázással, innen számoltam.

15.-én és 16.-án voltunk együtt.

Szerintetek?

Átlag 28-30 naposak a ciklusaim.

2015. aug. 5. 13:01
 49/49 anonim ***** válasza:

Szia. Rendesen sirok :))

Persze csak meghatodtam. Olyan jo olvasni,hogy az elejétől a végéig mindig elmondtad ,hogy vagy/vagytok! Es nagyon gratulálok a kicsi fiadhoz!!

En most vagy 5hetes es ugy erzem ugyanazt erzem mint te akkor! De nagyon bízom benne,hogy minden rendben lesz velunk is! Meg 8nap es megyunk orvoshoz. En Angliában elek,itt nem neznek meg csak 12hetes korban. De pont jókor megyunk haza,igy otthon minden kiderul! Nem tudom,hogy olvasod e ezt majd, de bízom benne ,es abban is higy az en kis csoppem is velem lesz hamarosan. Koszonom,neked,mindenhol csak negatív dolgokat olvastam,de te nagyon pozitív voltal,ez kellett nekem ! :)))

25/N

5hkm

2016. jan. 3. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!