5 + 6 hetesen baj, ha a nőgyógyász nem talált petezsákot?
A méhnyálkahártyám 21,3 mm-es, petezsák sejthető, a lelet szerint.
Van 3 db különböző fajtájú pozitív terhességi tesztem.
Tünetek egyre sűrűbben, hányinger, fáradtság, álmosság, mell érzékenysége.
Szerintetek?
Bár sokáig nem keresgélt az orvos, 1,5 hét múlva kell megint mennem.
Életem egyik legcsodálatosabb pillanata volt, mikor először megláttam a kis pocaklakómat.
Igaz, nagyon picike még, de látszott, ahogy dobog a szívecskéje.
Augusztus 8-ra kaptam időpontot a tarkóredő szűrésre, de 18-án megyek még kontrollra.
Szorítsatok, hogy minden rendben legyen.
:-)
Köszi szépen, Mindenkinek!
Majd jelentkezek.
Sziasztok.
Megint voltam orvosnál, és eddig minden rendben, a mérete alapján 10 hetes.
Már csak 2 hetet kell kibírnom, és talán kicsit megnyugszok.
Majd írok még!
Boldog babavárást és ( a szerencsésebbeknek, mivel már túl vannak a nehezén ) babázást kívánok.
Hidd el, október pillanatok alatt itt lesz!:-)
Nálam tegnap volt egy kis idegeskedés, ugye tegnap előtt voltam orvosnál, akkor vizsgáltak először kézzel is.
Tegnap pedig észre vettem egy kevés rózsaszínes, barnás folyást.
Ugye megijedtem, és egyből elmentem orvoshoz, ahol kiderült, hogy minden rendben van a babával és valószínű a vizsgálattól volt, tehát hüvelyi eredetű lehetett.
Azért írt fel, Duphastont, a biztonság kedvéért.
De ma már semmilyen folyás nem volt, remélem tényleg minden rendben lesz.
A kis pocaklakóm már 31 mm-es.:-)
Sziasztok!
Holnap végre mehetek nőgyógyászhoz.
Olyan nehezen akart eltelni ez a több, mint 2 hét! :-(
Remélem holnap jó eredményeket kapok.
Már túl vagyok az első trimeszteren, csak hallani és látni akarom, hogy minden rendben.
Akkor végre megnyugodhatok kicsit. :-)
Remélem jó eredménye lesz az NT szűrésnek is.
Kíváncsi vagyok, hogy milyen vizsgálatok jönnek.
Szegedi kismamák, vagy anyukák, itt a kiskönyvbe előre beírnak minden vizsgálatot?
Úgy értem pontosan tudni fogom már most, hogy hónapok múlva mikor, hova kell menjek?
Jó lenne, mert könnyebb lenne a beosztásom miatt előre tudni.
Ameddig bírok, dolgozni szeretnék.
Egy valutaváltóban vagyok, általában 2 napot dolgozok, utána 2 szabad, de napi 12 órás munkaidőben.
Természetesen ülő munka.
A védőnőm mondta, hogy ha bejön a rossz idő, influenza járvány stb. kérjem magam táppénzre, mivel elég sok ember fordul meg nálam egy nap, nem beszélve a rengeteg koszos pénzről.
Nektek mi a véleményetek?
Ilyen munkakörben, 12 órás munkaidővel meddig ajánlatos dolgozni?
Igaz jó lenne minél tovább dolgozni, mert persze a pénz is több, de a babámnak nem akarok ártani.
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Jó babázást, és kellemes babavárást Nektek! :-)
Nekem csak úgy mond vagy ír be időpontot hogy vagy 3 héttel előtte megmondja hogy menjek vissza,vagy ad beutalot és mondja hogy 3 hát mulva menjek el oda stb. Szóval annyira előre nem lehet mindent tervezni,de persze sztem meg lehet a védőnővel is dumálni hogy Te mikor nem fogsz ráérni.
Én kiíratnám magam táppénzre,mert 12 órát ülni egyfolytában nem jó terhesként.Szerintem,pihenj otthon,ne pedig ott ücsörögj,jobb lesz mindkettőtöknek,főleg ha nagyobb lesz majd a hátad is fájni fog,lehet a hasad is húzódni fog a növekedéstől stb.
Nekem annyira lassan telik az idő hogy megőrülök.A 24.hetet kezdtük,de úgy érzem sosem jön el a szülés pillanata.:(
hát ha nem tudsz felállni rendszeresen sétálgatni, akkor nem olyan jó ennyit ülni egy helyben, de ezt majd magad is érezni fogod. amig jól esik és nincs semmi tüneted ez miatt sztem nyugodtan maradhatsz!
hónapokkal előbb nem fognak beírni semmit,legalábbis nálunk nem teszik, mindig csak a következő lépést.
30hkm
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, hát majd látom, hogy érzem magam, még szeretnék dolgozni.
Megvolt a vizsgálat, minden rendben a babával, igaz elküldtek sétálni, mert a Drágám elaludt, és nem látta az orvos, amit szeretett volna.
Utána azért nagy nehezen megmutatta magát! :-)
Egy élmény volt, több, mint fél óráig láthattam, mindene látszott, még az újjacskái is.
Nagyon jó érzés.
Képet is készítettem róla! :-)
Már alig várom, hogy a kezemben tarthassam, de hát addig még nagyon sok idő van.
Holnap megyek az első vérvételemre.
Nagyon utálom! :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!