Ugye jól tudom?
Figyelt kérdés
32 hetes terhes vagyok. 2 hét múlva lesz az esküvőnk Hawaiin és még utána maradunk nászúton is. 36 hetes terhes leszek amikor jövünk vissza. Elvileg már nem lehetne repülni,de a vőlegényem apukája nőgyógyász. Akkor,ha ő is velünk repül akkor lehet ugye?2012. máj. 28. 07:24
1/8 anonim válasza:
Orvosi engedéllyel lehet, ha a doki nem is megy.
2/8 anonim válasza:
Nem mindegyik légitársaság engedi meg még orvosi engedéllyel sem.
Mert,ha beindul a szülés (amire azért van esély 36. héten), akkor kényszerleszállást kell végrehajtani, ami drága mulatság!
3/8 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták,hogy csak nőgyógyásszal. Azt pedig el tudjuk intézni. :)
2012. máj. 28. 07:46
4/8 anonim válasza:
2. vagyok!
Nem, még akkor sem feltétlenül engedik meg.
A barátnőm külföldön él, onnan akartak utazni, pedig a férje a dokija, de még sem engedték meg neki már 34 hetesen sem!
Tehát légitársaság függő!
5/8 A kérdező kommentje:
Huhh,hát akkor egyeztetnem kell a légitársasággal. Köszönöm a válaszokat.
2012. máj. 28. 07:55
6/8 anonim válasza:
sok légitársaság már a betöltött 28. hét után sem engedi a kismamákat repülni! Engedéllyel sem! Nézz utána!
7/8 anonim válasza:
Hát nagyon bátor vagy hogy ilyenkor repülsz, radásul ilyen hosszú útra.. most idén azért nem megyek nyaralni mert mar 30 hetes leszek visszaúton és nem akarok kockáztatni ha nem muszáj. Igazából az a gond ha valami kompiláció van és műszerek kellenek, akkor hiába van ott egy doki.amúgy nem tudom hogy engednek e repülni, mert akkor már simán akár szülhetsz is és nekik ez nagy kockázat.valahol le kell szállniuk..stb. Az adott légitársaságot hívd fel csak ők tudják megmondani.
8/8 anonim válasza:
Szia
Végül elutaztatok Hawaiira? Minden rendben volt? A babával nem volt gond? Mikor született végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!