Ugye nem csavarja magára teljesen a köldökzsínort?
Figyelt kérdés
29 hetes vagyok és rengeteget mocorog a pici, és olyan mozdulatokat vesz, hogy begörcsölök tőle hírtelen, fáj a hasfalam tőle stb.2012. máj. 25. 17:49
1/6 anonim válasza:
Szia! Én 30 hetes vagyok és az én babám is elég sokat mozog, meg nyomkodja magát kifele, nekem is néha fáj 1-1 mozdulata, de szerintem nem kell attól tartani, hogy magára tekeri a köldökzsinórt, hamarosan már úgysem fog annyit mocorogni, ahogy nő.
2/6 anonim válasza:
Valójában a babád -(ameddig csak bírja) folyamatosan "játszik" a köldökzsínórral, megtekeri maga körül, kitekeredik belőle- szóval ettől nem kell megijedni, a "kitekeredés" is garantált, mert a köldökzsinór olyan, mint egy lágy gumi, nem tud megtekeredni véglegesen benne.
Egyvalamire figyeljetek! Ha a szülés magzatvízelfolyással indulna (és főleg még nincs beékelődve a baba feje) ne rohanjatok egyből (ösztönösen) a wc felé, inkább csak szépen, komótosan. A magzatvíz szinte mindig steril, áttetsző, nem fog nyomot hagyni sehol.
4/6 anonim válasza:
Azért,hogy ne essen előre a köldökzsinór,mert ha megtörténik(ha nincs beékelődve a fej,és úgy folyik el a víz előfordulhat)azonnali császármetszés kell.
5/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)
2012. máj. 25. 19:34
6/6 anonim válasza:
Nekem is sokat ficánkol. Ha a bal oldalamon fekszek és akkor kinyomja valamilyét az nekem is nagyon tud fájni.
39+1hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!