Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt 2 korai vetélésem,...

Volt 2 korai vetélésem, veszélyeztetett vagyok. Mostani terhességem panaszmentes,8hetes vagyok. Ti elmennétek a helyemben Horvátországba nyaralni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 13:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Na akkor ha a dokid azt mondja h menj nyugodtan akkor menj nyugodtan!!!!

mi itt adhatunk válaszokat de egy doki véleményét nem hiszem hogy felül bírálhatnánk!

2012. jún. 13. 15:30
 22/33 anonim ***** válasza:
akkor egyszeru ha barmilyen fenntartasod van felsz vagy nemakarsz, akkor ne menj.
2012. jún. 13. 15:33
 23/33 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nem krumpliföldre meg téglát cipelni készülök,hanem nyaralni,PIHENNI,kikapcsolódni...
2012. jún. 13. 15:44
 24/33 anonim ***** válasza:
53%

Még hány kérdést fogsz erről kiírni? Már az előző kérdésedre is 90% azt válaszolta, hogy nem menne a helyedben. De mi nem vagyunk a te helyedben, a te gyereked, menj ha akarsz!

Amúgy persze pihenés, oké de amíg oda utazol az legalább 8-10 óra az autóban, dögmelegben, meg vissza ugyanennyi. És ha valami történik akkor magyarázd el kézzel-lábbal a horvát orvosnak, hogy mi a bajod...te tudod.

2012. jún. 13. 15:56
 25/33 anonim ***** válasza:
Táppénzen vagy, vagy dolgozol? Hány hetes terhes lennél a nyaralás idején?
2012. jún. 13. 15:56
 26/33 anonim ***** válasza:
52%

Akkor sem mennék. Nyaralás közben lehet a legtöbb betegséget elkapni. Más kaja,más klíma, gondolom akkor úsznál is...

De mi a francnak kérdezed,ha úgysem érdekelnek a válaszok?

2012. jún. 13. 15:59
 27/33 A kérdező kommentje:

Hogy miért kérdezem?

Mert van pár intelligens ember,aki normálisan tud válaszolni és az ő válaszuk segít mérlegelni.

A sok gyökér meg tehet egy szívességet,na szevasztok!

2012. jún. 13. 16:05
 28/33 anonim ***** válasza:
68%
idióta.
2012. jún. 13. 16:06
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
De könyörgöm, leírod, hogy két VETÉLÉSED volt, gondolom nagyon szerettetek volna babát, most terhes vagy, az a legnagyobb gondod, hogy nyáron a 40 fokban pácolódj-e egész napokat egy autóban, és ha azt mondjuk ne menj inkább, mi vagyunk a gyökerek?
2012. jún. 13. 16:11
 30/33 anonim ***** válasza:
Engem komolyan a jószándék vezérelt, mikor írtam Neked és szerintem sok más embert is. Ha szerinted sok a gyökér, miért nem húzol innen a fenébe?! Komolyan felidegesítesz. Menj nyaralni, áldásunk Rád. Simán lehet, hogy nem történik semmi, minden jót kívánok Nektek és egészséges, bolgog babavárást!
2012. jún. 13. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!