3. babámat várom, van egy 8 és egy 3 éves lányom. Akinek van már családja hogy oldja meg hogy itthon is minden OK. Legyen? Én főleg a kicsi miatt izgulok.
Szia! Én a második babámat várom,és nekem is lelkiismeretfurim van,de 8 éves a lányom,és imádja a hasamat.mindig puszilgatja,szerintem be fogom hozatni,olyat úgy sem lát ami megtöri lelkileg,max,ha mész ki hozzá,akkor vigyél neki/nekik egy ajándékot amit a kistesó küldött! :) Én is fogok neki venni valamit. Én múlt héten voltam az ikeába,és vannak sok apró plüssök,vettem egyet a lányomnak,mert a pici is kapott valamit,és mondtam hogy ezt a tesó választotta,mert akkor rúgott mikor a kezembe tartottam a játékot,a azóta az a szerencsehozó elefántja :) Szóval hidd el nem lesz semmi probléma,mondogasd neki hogy nem sokára meglesz a tesó és miatta kell pár napot távol lenni,de ugyan úgy szereted mint az elött,rugalmassak ám a gyerekek! :)Boldog babázást,és könnyű szülést kívánok!
Ada (33 hetes)
Nem lesz semmi gond, nekem is 3 éves volt a lányom fél éve, mikor szültem.
Mivel nem tudtam felvenni őt a nagy hasam miatt, alig várta már, hogy bemenjünk a kórházba és a doki bácsi kivegye a testvéreit a hasamból, hogy újra felvehessem!
Jött látogatni, nagyon örült nekem, ilyenkor neked CSAK vele szabad foglalkozni, a párodra se lesz időd sajnos... Úgy készüljetek. Meg telefonon beszéltünk, vidám legyél a telefonban, kérdezgesd őt, érdekeljen, hogy mi van vele.
Aztán persze el ne felejtsen a kistestvér ajándékot vinni neki, amikor mentek haza!!! Az segít a féltékenység ellen. Az enyém nagyon szereti a tesókat, és nagyon szereti aza jándékba kapott plüss kutyákat, azokkal alszik. És már ő a nagylány, mert kistestvérei vannak, mindenkinek dicsekszik velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!