Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 (nemsoká 17) éves fiúnak a családja, vagy a szerelme a fontosabb?
Hát jó tudom.. de akkoris. :D
és ha annyira szereti a csajt, hogy téényleg mindennél jobban, és úgy tartja, hogy ő a "nagy Ő" meg minden, akkoris a család?:D ( másnál pl nem gondolta így )
Hat, en nem 16 hanem 26 eves vagyok, de meg en is ugy vagyok vele, hogy a csalad. Ok 17 eve allnak melletted, fogtak a kezed az elso lepeseknel, veled voltak, segitettek, neveltek eleted minden fontosabb esemenyeben resztvettek. Ehhez kepest van valaki, aki fontossa vlaik neked, beleszeretsz, de a te korodban kb feleve-egyeve lehettek egyutt maximum. Egy ev nem er fel tizenhettel. Idovel persze, ha a lanybol a feleseged lesz, tehat vele alkottok uj csaladot, akkor mar o lesz az elso, termeszetesen. De ehhez ido kell, nem egyik pillanatrol a masikra tortenik.
A szelsoseges peldadnal maradva, egy esetet azert el tudok kepzelni ha a baratnot mentenem elsonek: ha peldaul a gyermekemet hordja. De ehhez mar ugyanaz az erosseg kell mint ahhoz hogy hazassagra gondoljak.
Egyszer volt egy olyan baratnom aki osszejovesre szamitott egy heten belul az elso helyre tartott igenyt minden teren, feltekeny volt a csaladomra es keptelen volt megerteni hogy fontosak nekem, ki is dobtam azonnal.
attol függ, ha a csajt is már családtagnap tekinteném mert együtt vagyunk már évek óta, akkor lehet meggondolnám...
de nem vagyok kapcsolatba egy lánnyal se kb szal csak a család lehet veszélybe kb
f17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!