Van itt olyan aki kívánós a terhesség idején? Miket kívántok?
Egész terhességemet megúsztam anélkül hogy kívánós lettem volna,most pedig így a vége felé felvettem egy fura szokást-rágom a jégkockát.nem a meleg miatt,hanem mert csak úgy kívánom.
36hkm
1. baba :gesztenyepüré, hab nélkül, de egy "tégla" lement kb. 10 perc alatt:)
2. baba: juhtúró, majd megvesztem érte. Valószínű kálciumhiányom volt, vagy nem tudom...
Nálam 3 -4 hete kezdődött az elviselhetetlen kívánósság.Akkor a dinnyével,mert láttam a zöldségesbe. Próbáltam nem gondolni rá de nem bírtam aludni se,ezért nyitásra már ott is voltam és vettem egy kb másfél kg-os szeletet amikor még 390ft volt kg-ja :( Pedig sose voltam oda érte.azóta is kívánom, de ma reggel nagy öröm ért mert már csak 200ft/kg :) Én mindig szeletekbe veszem ,így friss és annyi pont elég. Persze kívánom még a többi még drága gyümölcsöt is amiből mindig csak egy darabot veszek vagy egy maréknyit :( a dobozos kóláért is majd meghalok minden nap így azt is vennem kell. Meg mikor mit. Szerencsés vagyok, eddig még annyi a súlyom ,mint teherbeeséskor és a megkívánt dolgok megvételénél sincs lelkismeretfurdalásom,hogy erre nem igazán kellene költeni a kevésből.De ha tél lenne, akkor valahogy ,de muszáj lenne kibírnom ,hogy ne vásároljak mindent össze vissza.
23hkm
Na, akkor nekem ma palacsintára volt szükségem! :) Olyan jól esett, be is vágtam hatot! :D Múltkor a tejbegrízért őrültem meg, amúgy meg gyümölcsök minden mennyiségben: eper, cseresznye, barack, szőlő, bármi. Bár a szőlő még odébb van. :( Én azért vagyok -2 kg a kezdeti súlyomhoz képest mégis, mert általában csak gyümit eszem, amit meg megkívánok, mint a palacsinta, vagy a borsóleves, akkor azt ebédre eszem. Vacsorázni nem szoktam. Reggelizni meg csak egy banánt. :)
De rettegek, hogy mi lesz később, ha igazán beindul a kívánósság! Novemberre vagyok kiírva, ha októberben csersznyét akarok majd enni, az gáz lesz!
17 h km
:-D jókat mosolyogtam egyik másik válaszon!Felolvastam a férjemnek is hogy ne csak engem nézzen dilisnek.:-D
Olyanra én is emlékszemt hogy elküldtem szegényt januárba hogy hozzon epret-és hozott!!Tescoba talált.Vizes volt,ízetlen de eper!Ja és nagyon drága!
További kellemes babavárást mindenkinek!
12-es vagyok. Eszembe jutott ,hogy olyanom is van,hogy majd megveszek valamiért és utána a páromnak kell megennie,mert mire hazaérek addigra már nem kell :)
Uhh savanyúkáposztás időszakom nekem is volt az elején :) Még a két kutyám is ette ,nagyon ízlett nekik :)
Valamelyik nap én is vettem málnát, 400ft-t 10dkg vagy mennyi.Hát nagy csalódás volt,mert semmi íze nem volt:( de apa megette.
Hozzáteszem lehet kár volt elolvasni más válaszait ,mert most egy két dolgot nagyon megkívántam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!