Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki kívánós a...

Van itt olyan aki kívánós a terhesség idején? Miket kívántok?

Figyelt kérdés

Egész terhességemet megúsztam anélkül hogy kívánós lettem volna,most pedig így a vége felé felvettem egy fura szokást-rágom a jégkockát.nem a meleg miatt,hanem mert csak úgy kívánom.

36hkm

2012. jún. 12. 13:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

1. baba :gesztenyepüré, hab nélkül, de egy "tégla" lement kb. 10 perc alatt:)

2. baba: juhtúró, majd megvesztem érte. Valószínű kálciumhiányom volt, vagy nem tudom...

2012. jún. 12. 14:38
 12/20 anonim ***** válasza:

Nálam 3 -4 hete kezdődött az elviselhetetlen kívánósság.Akkor a dinnyével,mert láttam a zöldségesbe. Próbáltam nem gondolni rá de nem bírtam aludni se,ezért nyitásra már ott is voltam és vettem egy kb másfél kg-os szeletet amikor még 390ft volt kg-ja :( Pedig sose voltam oda érte.azóta is kívánom, de ma reggel nagy öröm ért mert már csak 200ft/kg :) Én mindig szeletekbe veszem ,így friss és annyi pont elég. Persze kívánom még a többi még drága gyümölcsöt is amiből mindig csak egy darabot veszek vagy egy maréknyit :( a dobozos kóláért is majd meghalok minden nap így azt is vennem kell. Meg mikor mit. Szerencsés vagyok, eddig még annyi a súlyom ,mint teherbeeséskor és a megkívánt dolgok megvételénél sincs lelkismeretfurdalásom,hogy erre nem igazán kellene költeni a kevésből.De ha tél lenne, akkor valahogy ,de muszáj lenne kibírnom ,hogy ne vásároljak mindent össze vissza.

23hkm

2012. jún. 12. 15:18
 13/20 anonim ***** válasza:
Mindegy csak gyümölcs legyen. Én is ma vettem dinnyét 250/kg és finom édes :).
2012. jún. 12. 15:27
 14/20 anonim ***** válasza:

Na, akkor nekem ma palacsintára volt szükségem! :) Olyan jól esett, be is vágtam hatot! :D Múltkor a tejbegrízért őrültem meg, amúgy meg gyümölcsök minden mennyiségben: eper, cseresznye, barack, szőlő, bármi. Bár a szőlő még odébb van. :( Én azért vagyok -2 kg a kezdeti súlyomhoz képest mégis, mert általában csak gyümit eszem, amit meg megkívánok, mint a palacsinta, vagy a borsóleves, akkor azt ebédre eszem. Vacsorázni nem szoktam. Reggelizni meg csak egy banánt. :)

De rettegek, hogy mi lesz később, ha igazán beindul a kívánósság! Novemberre vagyok kiírva, ha októberben csersznyét akarok majd enni, az gáz lesz!

17 h km

2012. jún. 12. 15:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Harmadik terhességem, az első babóval folyton gyrost akartam enni, a másodikkal semmi ilyesmi nem volt, most a harmadikkal az utólsó trimeszterben rászoktam a fagyasztott málnára. Ez azért érdekes, mert még frissen se nagyon csípem a málnát, legfeljebb néha 1-1- szemet megkóstoltam. Most naponta lemegy fél kiló fagyasztott málna, úgy jegesen, ahogy kiveszem a fagyóból. Már csak arra leszek kíváncsi, ha megszületik a babó (péntekre vagyok kiírva, szóval bármikor jöhet) akkor rá tudok-e vajon még nézni valaha is a málnára.... Mert hogy ez most nem az én ízlésem, nem magam miatt kívánom, az tutifix...
2012. jún. 12. 15:33
 16/20 A kérdező kommentje:

:-D jókat mosolyogtam egyik másik válaszon!Felolvastam a férjemnek is hogy ne csak engem nézzen dilisnek.:-D

Olyanra én is emlékszemt hogy elküldtem szegényt januárba hogy hozzon epret-és hozott!!Tescoba talált.Vizes volt,ízetlen de eper!Ja és nagyon drága!

További kellemes babavárást mindenkinek!

2012. jún. 12. 17:40
 17/20 anonim ***** válasza:
A fagyasztott málnáról jutott eszembe, h egy ismerősöm nem szerette a citromos fagyit, de terhessége alatt annyit evett belőle, hogy ihaj....miután megszületett a baba, újra elkezdett undorodni tőle... Kb. 2-3 éves volt a kislány, amikor először kapott fagyit...na, mit gondoltok, milyent kért?? Citromosat!! Komolyan!! Azóta is imádja!!:))
2012. jún. 12. 17:45
 18/20 anonim ***** válasza:

12-es vagyok. Eszembe jutott ,hogy olyanom is van,hogy majd megveszek valamiért és utána a páromnak kell megennie,mert mire hazaérek addigra már nem kell :)

Uhh savanyúkáposztás időszakom nekem is volt az elején :) Még a két kutyám is ette ,nagyon ízlett nekik :)

Valamelyik nap én is vettem málnát, 400ft-t 10dkg vagy mennyi.Hát nagy csalódás volt,mert semmi íze nem volt:( de apa megette.

Hozzáteszem lehet kár volt elolvasni más válaszait ,mert most egy két dolgot nagyon megkívántam :)

2012. jún. 12. 18:52
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy- két dolgot megkívántál? Azóta megjártam a zöldségest és vettem egy fél dinnyét. Már csak a héja figyel mellettem. :)
2012. jún. 12. 20:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát igen ,csak egy kettőt. :) Én is most ettem dinnyét. Csak eljött megint az este és feljött a gyomorsavam :( 4 napja minden este ez van :(
2012. jún. 12. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!