Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes kismamak hogy vagytok...

32 hetes kismamak hogy vagytok? Labdagadas, gyomoreges? Fiu, lany? Lusta vagy aktiv? Boldog babavarast!

Figyelt kérdés

2012. jún. 12. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én ugyan még csak 31 hetes vagyok, vasárnap töltöm a 32. hetet de azért válaszolok. :-) Nincs se vizesedés és szerencsére a gyomorégés is csökkent, az inkább a 24-29. hét körül volt elviselhetetlen. A séták már nehezemre esnek, főleg mert úgy nézek ki járás közben mint egy nagy pingvin, de már nincs sok hátra. :-) Kisfiú lakik a pocakomban, augusztus 12.re vagyok kiírva, és rettenetesen lusta baba. Nem lehet semmivel se felébreszteni, ma is csak egyszer mozgott még, reggel.

Te hogy vagy? Neked is Boldog Babavárást!

2012. jún. 12. 14:07
 2/3 anonim válasza:

Sziasztok!

Én tegnap töltöttem be a 32. hetet. Sajnos nem mehetek dolgozni, mert a munkahelyemen olyan anyagokkal kell dolgozni, amik nem túl egészségesek, ezért elküldtek táppénzre. Most ezt nem is bánom, mert szinte egész nap aludnék.A lábam csak akkor dagad, ha sokat mászkálok, vagy ülök egy helyben. (Vagy ha felhúzom magamat a munkahelyem zseniális hozzáállásán, például tegnap is, amikor kiderült, hogy nem küldik el rendesen a táppénzes papírjaimat az OEP-nek, és ezért nekem kell a város egyik részéről a másikba szaladgálni. És még a gazdaságisunknak állt feljebb. Az nem érdekel senkit, hogy miből fizetjük az albit. Még szerencse, hogy van tartalékunk, de ezt nem erre szántuk. )

A gyomrom rendben van, de nagyon keveset tudok enni.

A pici, kislány lesz, és nagyon virgonc, kivéve, ha esik az eső. Akkor alszik. Ahogy én is. Apropó nem tudtok valami házi praktikát allergia ellen?

Hol fogtok szülni?

Kellemes babavárást, és készülődést.

2012. jún. 13. 08:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok, sajnos (nekem szerencsére) nem tudok házi praktikát allergiára. :-( Gyógyszert nem szedhetsz?

Az István kórházhoz tartozom, elméletileg ott fogok szülni ha még az orvosom elvállal. Ha nem, akkor a Bajcsyban, ahol az unokanővérem szülésznőként dolgozik. :-)

Te hol fogsz szülni? Összekészítettél már mindent a babának? Kórházi cuccaidat mikor rakod össze?

2012. jún. 13. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!