1/10 anonim válasza:
Reni lett a jóbarátnőm, de az a baj, hogy az csak a tünetet kezeli...rendszeresen kéne kicsiket enni és kevés szénhidrátot :(
3/10 anonim válasza:
Szia egy darabig a gaviscon szirup majd mikor más semmi semsegített azt hittem sose fogok már aludni se mert amint letettem a fejem már jött fel iszonyat volt akkor kaptam qamatelt. Na attól ugy aluttam mint a bunda.
Ez pont 2 héttel szülés elött volt ugyhogy volt időm még rendesen pihenni hála istennek.
4/10 anonim válasza:
Szia!
Egy nagy pohár kissé langyos tejet "szedek" gyomorégésre! :-) Nagyon sok helyes ezt olvastam, és kicsit szkeptikus is voltam mert nagyon közhely, de tényleg beválik.
5/10 anonim válasza:
Nekem a sótlan földimogyoró vált be.
6/10 anonim válasza:
na akkor ahanyan vagyunk annyi megoldas. Rennie mindig van a taskamban es esrdekes en a tejes varioaciot jeghidegen hallottam/hasznalom. Amugy ha eszek ra egy kekszet hangulattol fuggoen sosat vagy edeset az is segit nekem. Neha a gyomoregesem atmegy hanyingerbe, meg durvabb, h neha meg is fajdul. A fuszeres kajakat kerulod az is segithet.
7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
kakaót én is szoktam inni..néha segít..
csak este ég, mikor már elfekszem..nagyon rossz!
szerzek be renniet. :-)
2012. máj. 25. 13:46
8/10 anonim válasza:
Nekem eddig a Salvus víz vált be. Minden nap kell inni 1-2 dl-t. Ha épp olyat eszem ami savat csinál,akkor Gastracid rágótablettát veszek be.
9/10 anonim válasza:
Kakaót semmikép sem igyál!Az még több savat csinál.Na és persze a :méz,édesség,paradicsom,kávé,erős füszeres ételek,szénsavas italok,citrom,narancs.Igyál hideg tejet,az jó.
10/10 Magyar2 válasza:
A méz nagyon is jó, de csak a háhzi, valódi akácméz! A napraforgóméz nem ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!