Akik szedtek Omega 3/ halolaj kapszulát folyamatosan szedtétek vagy hagytatok szünetet közben?
Figyelt kérdés
Úgy olvastam 3 hónap után 1 hónap szünetet kell tartani.2012. ápr. 16. 08:27
1/4 Babi0906 válasza:
Én femibiont szedtem és abban volt omega3 kapszula,nem hagytam szünetet és a 12 héttől szedtem egészen mostanáig.
Most külön vettem csak omega3-at, vitamint már nem szedek.
34+6
Szerintem ezt nem tudod túl adagolni :) pont,hogy nagyon kevés.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, de most másfajtát vettem, mint eddig és az van ráírva, hogy 3 hónap után 1 hónap szünet. Én meg már szedem egy éve :)
Most vagyok 35+3 hetes, de már szerintem nem hagyom abba, erre a kis időre.
2012. ápr. 16. 10:27
3/4 Babi0906 válasza:
Szerintem nem árthat.én gyógyszertárba vettem és nincs ráírva,hogy szünetet kell hagyni.
4/4 anonim válasza:
Francot omega 3 nem árthat...Pont az ilyenel probálnak ártani hogy elvonják az emberek.. Elől
Bezzeg a MAripent meg tömnék az emberbe élete végéig...
Omega 3 Nagyon fontos,ugyhogy nyugodtan szedheted életed végéig...amig engedi a pénz tárcád..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!