Láttátok a Fókuszban a riportot?
Én a terhességem alatt sokat buszoztam már nagy hassal is, és egyetlen egyszer adta át a helyét egy 60 év körüli hölgy, azzal, hogy tudja milyen érzés, ő is volt várandós...
Egy kedves történet jutott eszembe ezzel kapcsolatban:
Pénztárnál hosszú sorban babakocsis kismama várakozik, mire egy hölgy, aki feltűnően töri a magyar nyelvet előre hívja, maga elé. Kismama hitetlenkedve, és a többi sorban álló haragjától tartva előre megy, a nő pedig csodálkozva magyarázza a várakozóknak, hogy náluk, Oroszországban ez szokás és természetes, hogy a kismamákat előre engedik...
Hát... én Németországban élek. Ráadásul elég nehéz a terhességem, így ha éppen jobban vagyok, akkor iziben intézek mindent. A párommal elmentem egy-két ruhát venni neki. Miközben próbált én leültem a próbafülke előtt egy székre. Bejött egy nénike a lányával, hatalmas nagy darab volt a néni, gyorsan "felpattantam", hogy tessék csak leülni. Erre Ő: Jesszusom kislányom, hát neked sokkal nagyobb szükséged van az ülő helyre, mint nekem. (A néni alig tudott állni.) Gyorsan leültettem, de az eladó addigra ott volt egy ládával a fenekem alatt :o)
De hát előfordult az is, hogy a főtéren elejtette egy idős bácsika, ami a kezében volt (600 ezren körülötte) ki ugrott, hogy összeszedje a dolgait? Én... pocakosan... mozgássérült bálna módjára összeszedegettem a dolgait, miközben a párom röhögött, milyen hülyén mozgok... Szte az a papácska gondja volt és én mit avatkozok bele.... Legszívesebben megrugdaltam volna.... ja és ő német...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!