Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes terhes vagyok es kb...

29 hetes terhes vagyok es kb 1 hete sok az elotejem es ilyenkor szuro erzest is erzek a mellemben. Ez rosszat jelenthet?

Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a tejleadó reflexet érzed! De azért beszélj a védőnővel vagy a dokival!
2012. jún. 11. 21:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Bár én még "csak" 21 heteske vagyok, és nincs is sok, de nekem is csöpög az egyik mellem és bizony néha fáj is! Szerintem ez normális, de ma megyek dokihoz, rákérdezek és megìrom mit mondott! Amúgy Neked is csak az egyik ilyen?

Üdv!

2012. jún. 12. 04:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Rákérdeztem a dologra és azt mondta, hogy teljesen normális, ez már akár végig is kísérheti a terhességem! Szóval szerintem Te se aggódj!

Üdv, 21 hkm

2012. jún. 12. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!