Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes vagyok és még a...

32 hetes vagyok és még a köldököm sem fordult ki és kicsinek gondolom a pocim is. Baj ha nem nagy?

Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
képet tudsz linkelni?
2012. jún. 11. 20:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem baj. Nekem sem volt nagy hasam, sőt a köldököm sem fordult ki a terhesség alatt. Ha a baba méretei rendben vannak uh szerint, nincs okod aggodalomra! ;)
2012. jún. 11. 20:48
 3/10 anonim ***** válasza:
A 3. babát várom,az első 2-nél nem fordult ki a köldököm(valószínűleg most sem fog).Amikor a másodikkal mentem szülni,azt gondolták,kb. 7 hónapos terhes vagyok.Most kezdem a 25. hetet,van pocakom,de még a normál pólóimat,felsőimet hordom,a nadrágjaim is jók(amelyiknek gumis a dereka).Ne aggódj!
2012. jún. 11. 20:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem a 39. héten lett nagy. Komolyan addig alig volt hasam, persze terhespoci volt, de kicsike. Aztán a végére megugrott. A köldököm amúgy nem fordult ki, csak laposabb lett kicsit.

Egyáltalán nem baj, ha nem nagy a hasad. A babád így is tökéletesen tud fejlődni odabent. Ha az uh-n minden rendben volt, akkor ne aggódj!

2012. jún. 11. 20:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a páromba is már teljesen ráhoztam a parát, de mostmár majd nyugira veszem magam :)
2012. jún. 11. 20:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Fog az még nőni:D

Nekem nem fordult ki a köldököm.

Nem olyan régen volt egy kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Na hát ezt se kell irigyelni. Ide én is linkeltem egy képet a 39. hetemről, és ahogy láthatod a kérdezőnek a 29. héten már nagyobb volt a pocakja.

2012. jún. 11. 21:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha az orvos és a védőnő mindent rendben talált, akkor ne aggódj.

Mikor új munkahelyre kerültem mindenkinek bemutatkoztam és váltottam velük pár szót. Már pár napja dolgoztam, mikor az egyik kolléganőről esett szó, h nemsokára szülési szabadságra megy. Én kérdeztem, h mikor szül. Mikor mondták, h 8 hét múlva van kiírva, akkor nagyon leesett az állam. Legközelebb jól megnéztem a pocakját és tényleg látszott, de nem feltűnően. Pedig egyáltalán nem volt kövér. Később egészséges kislányt szült.

2012. jún. 11. 21:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem baj, hanem inkabb jo dolog. Gondolom a babad normalisan fejlodik.

Nem tudom, en sohasem ertettem, hogy miert jo az, ha nagy egy pocak. Mozogni is nehezebb vele, oltozkodni is, szules utan a bor is nehezebben regeneralodik, hiszen nagyobbra tagult. Nem vagyok kifejezetten hiu, de azert tudom ertekelni, hogy ket gyerek utan is teljesen korrekt a borom feszessege a hasamon, pedig a babak szep sullyal szulettek. Vegig tudtam csinalni a dolgomat, nekem sem a cipo felvetelevel, sem a szortelenitessel, se massal nem volt gondom a terhessegek vegen sem.

Szoval van egy csomo jo oldala, ez nem is kerdes. Kb csak az van.

2012. jún. 11. 21:10
 9/10 anonim ***** válasza:

nekem se fordult ki a köldököm és már nem is fog.pólóban nem is látszik a hasam...a babával minden oké akkor ne parázz.

37 h km

2012. jún. 11. 21:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem se fordult ki a köldököm, és a pocakom se volt nagy, olyannyira, hogy sokaknak fel se tűnt. Nem volt ugyan titok, de nem is vertük nagy dobra a terhességet. Amikor a szülőszobára kerültem, a munkatársak azt hitték, hogy kamu a hír (végig dolgoztam), meg a szomszédok is csak lestek, hogy hazajöttünk egy gyönyörű, egészséges kislánnyal.
2012. jún. 12. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!