31 hetes vagyok és azt hiszem a babám feje még fent van a köldököm felett mert sokszor kinyomja magát és az a dudor azt hiszem a feje. De viszont lent a bikinivonalnál lüktetést ott érzek gondolom csuklik. Akkor most hogy fekszik? Fent vagy lent?
Valóban a popsi lehet, nekem is ezt csinálja lányunk. Tegnapelőtt voltam ultrahangon, és a feje lent volt, a popsija volt a köldök felett, egészen a gyomromnál, illetve időnként bal oldalon a bordáimnál érzem.
Szóval szerintem is fejfekvéses, végül is ez a normális.
Minden jót!
(34. hetes mami)
Egészen pontosan én sem tudom, hogy fekszik, de nekem tutira csücsül a köldökömnél van a buksija és lent a bikini vonal körül érzem a lüktetést.
Szerintem majd az ha mész uh-ra, kérdezd meg, és kérd meg, hogy magyarázzák, mutassák is meg, hogy melyik része hol van.
az utolsó válaszoló pontosan abban a szituban van mint én
köszi szépen mindenkinek a válaszokat
Utolsó válaszoló
Én ugyanígy vagyok és nem tudom eldönteni hogy feküdhet.
2 hete még faros volt de akkor nem ezekkel a tünettel.
Ha esetleg a kérdező időközben rájött hogy mi a helyzet hálás lennék ha megírná!!!
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!