Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Neha apro, nagyon pici "lüktet...

Neha apro, nagyon pici "lüktetest" erzek a hasamban, es kb 4-5mäsodpercenkent. A babäm csukläsät ereznem?

Figyelt kérdés
nem sürü ez?vagy akkor ez meg nem a csukläs?31hetes kismami
2009. ápr. 14. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet rugkapál vagy "boxol"!
2009. ápr. 14. 14:09
 2/5 A kérdező kommentje:
de ez csak nagyon ici-pici ritmusos mozgäs.ti mit ereztek,ha csuklik a babätok?
2009. ápr. 14. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem az a csuklás. Nekem is ritmikus, aprócska, és egy sorozaton belül mindig ugyanott.

Amikor medencevégű volt még, fent éreztem.

Most már, hogy fejvégű, lent érzem ezt a mozgást.

Mostanában sokat csuklik a manócskám, folyton félrenyel :)

Ma reggel is a csuklásra keltem :)

Minden jót: szintén 31 hetes

2009. ápr. 14. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez bizony a csuklás! Tényleg nagyon sűrű. Nálunk is így van! Sajnálom is szegénykét. Nekem fejvégű a kisfiam. Bár az egész kis teste "lüktet", de főleg lent, a fejénél érzem! És egyre többször csuklik. :)

33 hetes kismami

2009. ápr. 14. 15:43
 5/5 A kérdező kommentje:
igen,en is lennt erzem a fejenel,csak en mindig nagy "kapälozäsra" värtam,hogy az lesz a csukläs,nem ilyen mini kis mozgäsra. :) köszi a välaszokat!!
2009. ápr. 14. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!