Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért kerülendő (ha egyáltalán...

Miért kerülendő (ha egyáltalán kerülendő) a vibrátor használata állapotosan?

Figyelt kérdés
Több válaszban olvastam, hogy csak csikló orgazmushoz ajánlatos használni. De tulajdonképpen miért is?
2009. júl. 3. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Mert megindithatja a szülést a mechanikus ingerlés.
2009. júl. 3. 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ez hülyeség. Ahogy szex, a vibrátor sem indítja be a szülést, főleg nem jobban, mint egy csiklóorgazmus.

A szülés megindítás szempontjából tök mindegy, hogy csiklói, vagy hüvelyi orgazmus volt, a lényeg, hogy orgazmus közben összehúzódik a méh, ami a terhesség végén lehet "veszélyes". De amíg a doki nem tilt, nem tilos a szex-semmilyen formában ép keretek között.

2009. júl. 3. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem szex után kezdett el fájni a hasam (9hónapos voltam már)és háromnegyed órára elfolyt a magzatvizem.Én úgy tudom hogy valamilyen hormonok termelődnek,és annak hatására megindulhat a szülés.
2009. júl. 3. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
11%
Mivan ma mindenkit a maszturbálás érdekel?Ma már volt hasonlo kérdés!
2009. júl. 3. 18:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Valószínű, hogy ha ezt írtam ki kérdésnek, akkor ez érdekel.

És valószínű, hogy az általad említett "ma már volt hasonló kérdés" kapcsán kérdeztem meg, hogy mi a baj a hüvelyi használattal.

És nem maszturbáláshoz használom, hanem a férjemmel való hancúrozás közben.

A többi stimmel.

2009. júl. 3. 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
A témához nem nagyon tudok hozzászólni, de ha csak bunkó válaszokat tusz írni "kedves" utolsó válaszoló, akkor inkább tartsd meg magadnak. Ez egy kérdezős oldal, és mindenki azt kérdez amit csak akar!
2009. júl. 3. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:
12%

Utolso!

És mindenki azt is válaszol amit akar vagy tévedek?!

2009. júl. 4. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!