A férjemmel teljesen meggszűnt a szex amióta gömbölyödök. mitévő legyek?
szia!!hú hát ez tényleg nemszép dolog tőle!!az én férjemnek semmi baja nem volt azért mert terhes lettem és nagyobb lett a pocakom!!mondjuk mindenki más hallottam már olyat mint a te eseted hogy elfordulnak a nőktől mert így már nem találják vonzónak a nőt!!de az is lehet hogy csak fél nehogy baja legyen a babának!!! sajnos erre nem lehet mitmondani próbáld meg belőle kiszedni miért ennyire tartozkodó!!de az a másik hogy ő is férfiból van és nemhiszem hogy kibírná szexuális életnélkül még a szülésed végéig!!ezért légy résen nehogy mássnál keressen vígaszt!!
addig is neidegeskedj pihenj sokat!!grat a babához!!
Telejsen igazad van,hogy rosszulesik,mikor az Ő gyermekét hordod a szíved alatt.
Nekem is nagy a pocim és néha nehézkes már,de az én Kedvesem egy tündér.:)
Nem értem a párodat...
31 hetes kismami
Szia,
nálam is ez a helyzet,január óta nem volt semmi sex. Ő ezt azzal magyarázza,hogy fél hogy baja lesz a babának, vagy nekem okozna fájdalmat.Amúgy tudom hogy szeret csak vannak ilyen férfiak is.
Szia! Próbáld meg azért egy másik szempontból is nézni ezt a dolgot, mielőtt érzéketlen faszkalapnak kiáltod ki a férjedet! Kisbabát vársz, gondolom sokat beszélsz róla, látja a pocakodat, ha mozog, mondod neki, hogy fogja meg stb. Ha azt mondja, hogy csökkent a szexuális vonzerőd, nem azt mondja (szerintem), hogy kövérnek lát, vagy csúnyának, hanem MÁSNAK. Tudjuk, milyenek a férfiak, agyon kéne verni őket, hogy az ilyesféle dolgokról őszintén és zavar nélkül beszéljenek, de attól még érzik őket, és néha rosszabb lesz attól, ha terrorból faggatózik az ember lánya. Van, hogy tényleg féltik a babát, mert egész egyszerűen alig van információjuk arról, mi is történik odabent. Én személy szerint úgy gondolom, hogy egy terhességnél a pasik nagyon el vannak hanyagolva lelkileg. Gondold el, gyereket vársz, változik a tested, anya leszel, egy csomót olvasol róla, szinte csak ezzel foglalkozol, a környezeted, családod meg csak veled. Nekik meg ott a meló, a családfenntartás, és ugyanúgy vannak félelmeik, hogy te jó ég, apa leszek, ugyanúgy aggódnak minden miatt, csak általában magukban őrlik ezeket. Természetesen senki nem lát bele egy másik ember kapcsolatába, én csak azt mondom, más szempontokat is vegyél figyelembe, mielőtt hallgatnál az olyan véleményekre, hogy fúj, micsoda szemét, biztos el fogtok válni. Egy nőnek ezerféle praktikára van lehetősége, szexben és minden másban is, és ha valamiért érdemes küzdeni, akkor kell is. Ellenben ha a férjed valóban egy érzéketlen állat, akkor bocs ezért a hosszúra nyúlt tanácsért!
26 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!