Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem ment még el a nyákdugó,...

Ha nem ment még el a nyákdugó, azt jelenti, teljesen zárt a méhszáj? 38/4 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:

A külső, vagy közéspső méhszáj attól már elkezdhetett kinyílni, a belső valószínű még zárva van, de nem feltétlen.

Nézd meg mit írt az orvos az utolsó 1-2 vizsgálatnál a méhszájhoz számként 3000 vagy 3100 vagy 2100 ilyesmit láthatsz.

Nekem csak közvetlen szülés előtti éjszaka távozott a nyákdugó, előtte lévő napon a külső méhszáj volt csak nyitva 1 ujjnyira.

2009. júl. 3. 17:02
 2/7 A kérdező kommentje:
múlt héten még 3000 volt
2009. júl. 3. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor még nem kezdődött el kinyílni és rövidülni sem. De ne aggódj, az sem jelent semmit sem, lehet kihúzod a 40. hétig mondjuk, de ettől még gyorsan tágulhatsz amikor viszont beindul a szülés. Jósló fájásaid (méhkeményedések) vannak már?
2009. júl. 3. 17:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Vannak jóslóim meg keményedések is.Tartok a túlhordástól, 1 éve az egyik ismerősöm elveszítette a babáját túlhordás miatt. Tudom, hogy nem kellene, de sokszor ezen rágódok.
2009. júl. 3. 17:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 38+2 mentem utolsó vizsgálatra: 3 ujjnyira nyitva voltam, nem volt semmi előtte, nyákdugó sem.
2009. júl. 3. 17:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a túlhordástól félsz, akkor beszélj az orvossal, hogy lehetséges-e mesterséges indítást kérni a kiírt időpontkor.
2009. júl. 3. 17:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 18.héttől nyílott a méhszájam, és rövidült a méhnyakam. 35 hetesen már totál nyitva voltam, 1111 cg értékkel. A nyákdugóm mégsem ment el. 40+4 voltam, amikor szültem, a doki burkotrepesztett és akkor ment el a dugó...

2009. júl. 3. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!