35. héten ha teljesen nyitva van a méhszáj mi lesz?
36. hét után nem tartják vissza.
"A fekvés mellett szükség esetén infúziós szülés visszatartást is végeznek, illetve tüdőérlelőt is adnak, amíg a baba el nem éri a minimum 36 betöltött hetet, elkerülve ezzel a koraszülés kockázatát."
Neked mennyire van nyitva a méhszájad? Nekem 35 hetesen cu:2111 volt, s én is megijedtem, hogy hamarabb meglesz. De még mindig a pocakomban van, s most vagyok 38+2 napos kismama. Azóta nem sokat változott a méhszájam állapota, amit betöltött 37 hetesen néztek utoljára. Akkor 2221 volt.
Nekem 4x2 magnerotot írtak fel, amit a 37 hétig kellett szednem, de csak napi 3x2-őt szedtem, s nem nagyon pihentem, mindig volt mit csinálnom, mert sajnos a páromnak olyan a munkahelye, hogy sok minden rám szakadt. Szóval még kihúzhatod, ha nem olyan vészesen vagy nyitva. És ne idegeskedj. A barátnőm pl. 3 cm-re volt kitágulva, szülés előtt egy hónappal, s 40+1hétre szült.
29 etesen is 2100 volt, és 32 hetesen is 2100 az ikrekkel az értékem, illetve azt mondta hogy csak jóindulattal annyi, mert a középső méhszáj is nagyon puha már. 35+5 hétre szültem őket. Sokat feküdtem, amennyit az akkor 20 hós lányom hagyott, de megfőztem és amit tudtam megcsináltam. (a hasam miatt már elég nehéz volt).
Ha sokat pihensz, kihúzod még azt a 3-4 hetet, ami "kell" bőven!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!