Mennyire normális a napi szintű görcsölgetés?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdődött és kicsit aggasztó. Főleg, hogy hiába szedek naponta magnéziumot, (3x1-et) nospát, így is görcsöl. Szerdán megyek orvoshoz, meg fogom neki említeni, de addig szeretném tudni, hogy voltatok-e hasonló helyzetben?
25 hkm
2012. jún. 11. 13:15
1/4 anonim válasza:
Szia!
Az attól függ, hogy milyen görcseid. Én 19. hetes vagyok, de nekem régóta vannak kisebb görcseim. Nekem 3x2 Magnerotot kell szednem. Szerintem pihenj sokat, amíg nem lát orvos! Ne idegeskedj! Állandóan görcsöl vagy olykor-olykor?
2/4 anonim válasza:
Szia! Sajnos én is görcsölgetek és keményedik is a hasam, hiába a sok magnézium, pihenés. Sajnos nem tudom a választ hogy normális-e de engem is aggaszt. Jövő héten megyek orvoshoz megírom mit mondott jó lenne megosztani a tapasztalatokat.. nekem egyre erősebbek és a front nagyban hozzájárul - azt tapasztalom. Megírod mit mondott az orvosod? Minden jót kívánok! (31 hkm)
3/4 A kérdező kommentje:
persze, megírom! nem állandó görcsben van a hasam, csak reggel már erre kelek és nem kellemes. akkor beveszek egy magnézium tablettát és enyhül, de egy óra múlva megint előjön. csak fél percig tart kb, de az nagyon nem jó és szerintem a babának sem, mert ilyenkor rúgkapál. na és ez napjában többször ismétlődik.. mindenképp írok, hogy mit mondott!
2012. jún. 11. 15:47
4/4 A kérdező kommentje:
szia! na én ma voltam, minden rendben. felírt magnerotot, ebből napi 2-t kell szednem, nospából pedig 3x1-et. a méhszájam szerencsére zárt, így nem azért görcsölök, de konkrét választ nem tudott adni, hogy miért, csak felírta ezeket és mondta, hogy pihenjek.
2012. jún. 13. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!