Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetes kismama vagyok,...

31 hetes kismama vagyok, utalhat bajra ha nem mozog sokat a babám?

Figyelt kérdés

A 18. héttől érzem Őt, és az elejétől nem volt sokat mozgó, de azért naponta mindig többször bejelentkezik, rúg egyet egyet, mocorog, de nem mondanám hogy örökmozgó.Néha volt olyan nap hogy élénkebb volt, de inkább lusta.

Mostanság is érzem hogy néha feszeleg, csuklik, rúg, vagy üt egyet, de ennyi.

Ugye nem beteg, csak lusta.Ilyen lesz kint is?

Eddig minden rendben volt a vizsgálatokon.Vagy csak nyugodt baba és azért?

Tapasztalatok?

2009. júl. 3. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
ha idáig minden rendben volt ugy is lesz.szerintem lusta a manókád...de egy ultrahangra majd menj el és ott meglátod hogy minden ok vele.lényeg hogy ne idegeskedj.sok sikert és könnyű szülést kivánok
2009. júl. 3. 13:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, nem idegeskedem ezen, csak kíváncsi vagyok, remélem ilyen kis nyugi lesz idekint is.
2009. júl. 3. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia,

az en kisfiam is nagyon lusti volt bent, ellenben kint igazi ördögfioka. :)

De ettöl meg a tied lehet egy nyugis baba itt kint is. :)

Ha az uh.-on rendben talalnak mindent, akkor nyugi. :)

2009. júl. 3. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én most vagyok 30 hetes és velem is u.ez a helyzet. ÉN a 28. héttől éreztem, h nagyon keveset mozog, el is mentem a dokimhoz, azt mondta h minden rendben. A 29. héten voltunk 4d-n és ott mondta a dr.nő, h azért érzem, h keveset mozog, mert a háta van a hasfalam felé és befele mozog, csak nem érzem annyira + már kevesebb is a helye. Most a 30. héten is voltam a dokimnál és akkor is láttuk az uh-on mozogni, csak én nem éreztem. Szóval csak azt akarom mondani, h mozog ő, csak mi nem érezzük annyira, meg valószínű, h ebben a korban lehetett náluk egy "váltás" és már máshogy mozognak. A lényeg, h minden nap kell valamennyire érezni, ha nem érzed, akkor kell menni a dokihoz.

Bocs, h kicsit hosszú voltam

2009. júl. 3. 15:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Ok, köszi.Persze érzem minden nap, csak egyesek monják hogy nekik milyen ficánka, ahhoz képest az enyém elég komótos.
2009. júl. 3. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!