Zsebpiszok26 kérdése:
Mivel kenjem be a hasam hogy ne repedezek tovább?
Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 14:44
1/11 anonim válasza:
Hát szerintem bármelyik testápoló megteszi, de mindennap 1 X kend be. Alapjában a striák megjelenése genetika, de ha kened rendszeresen, az segít. Ezt csak azért írom, mert én gyerekkoromban nagyon duci voltam, és csíkor is lettem mindenhol. Aztán később lefogytam és amikor terhes lettem, a 20. héttől kentem magam sima baba testápolóval és nem repedtem ki.
2/11 anonim válasza:
dm-ben lehet kapni krémet terhességi csíkok ellen,nekem bevált:)
3/11 anonim válasza:
körömvirág krémmel, legalább naponta egyszer.
4/11 anonim válasza:
Egyéni genetika, bőrtípus kérdése kinél hogy lesz, ha hajlamod van, hiába kened bármivel. de azért kend csak, hátha segít)
5/11 A kérdező kommentje:
Hát az a baj hogy a testapólótól viszketek..... Használtam már olyan baba mama olajat attól is viszkettem:(
2012. jún. 10. 17:05
6/11 anonim válasza:
Én gránátalmás testvajat használok. De lehet, hogy a különböző illóolajoktól viszketsz, amiket a testápolókba tesznek. Próbáltál már natúr, színtelen, szagtalan testolajat használni? A legjobb ilyen az olivás olaj (nem oliva olaj, amit az ételekbe teszünk :)), próbálj keresni ilyet!
Szép babavárást!
7/11 anonim válasza:
KÖRÖMVIRÁG KRÉM! Naponta 2x, jó alaposan, hasad, csípőd, feneked! Nagyon jó, ha valaki akkor én már tényleg mindent kipróbáltam!
8/11 anonim válasza:
Én szerencsére bírom a testápolót és az első pillanattól jó minőségű extra szűz olíva olajjal (előző válaszolónak: azzal, amivel főzni is lehet :) ) kenem magam: este toroktól-bokáig, reggel csak a pocakomat, én teszek bele pár csepp masszázsolajat, de csak az illata miatt. Elég nagy pocakom van, 38. hétben sehol egy csík szerencsére. Amúgy a védőnőm és a kozmetikusom is ezt javasolta.
37 hetes kismama
9/11 anonim válasza:
Johnson's babaolaj!!! Nekem nagyon bevált, 1db csíkom sincs,pedig amúgy hajlamos vagyok rá,mert korában 4-5 kg ingadozás is meglátszott a csipömön,terheség alatt 17kg jött fel és nem repedtem,pedig hatalmas pocim volt! Ha teheted,naponta többször kend és ha vizesen kened a böröd,úgy még jobb! újra babát várok és most is használom az elejétöl.
10/11 anonim válasza:
Olivaolaj és körömvirág. Az egyik reggel a másik este. És még ha nagyon viszket bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!