Terhesseg alatt lehet teat inni? (fekete teat), esetleg annak koffeinmentes valtozatat? melyik art jobban?
Igen lehet, csak ne főzd erősre.
A zöld teával viszont vigyázni kell, mert úgy hallottam, hogy az a szükséges anyagokat, vitaminokat is kimoshatja a szervezetből.
Szia. Az én védőnőm (aki természetgyógyászkodik is) azt mondta, hogy lehet inni teát (feketét is csak ne erősre főzve)de maximum 2 csészével naponta. Ezt azzal indokolja, hogy minden tea hatóanyagot tartalmaz. Úgy kell ezt szerinte elképzelni, mint amikor mosod a ruhákat mosóporral azt is ki kell öblíteni tiszta vízzel. 2 csésze tea és a többi tiszta víz. Átmossa a szervezetet. Nekem is nagyon furi volt eleinte, mert sosem ittam előtte tiszta vizet. Mindig üccsi, szénsavas v. gyümilé. Végül is elfogadtam a tanácsát és 2 teát iszom, tejeskávét és a többi víz.
Boldog babavárást!
29hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!