28 hetesen a babám egyes méretei nem a korának megfelelőek. Igaz egészséges? Nincs baja?
Figyelt kérdés
bpd 70, ez jó ac 215, ez 25 (!!)hetesnek felel meg, és a fl 65 ami pedig 33(!!) hetesnek felel meg. Szerintem eléggé aggasztóak, ráadásul nem is csak pár nap, eltérés van közöttük.
Nagyon aggódok
2009. júl. 3. 11:14
1/3 anonim válasza:
Nincs okod aggodalomra. Nincs két olyan baba, aki egyformán fejlődik. Minden baba más és más. Anno az én fiamnak is össze vissza voltak az értékei, neki a bpd volt nagy, az fl pedig picike. Makk egészségesen született. Neki se volt soha semmi ami korának megfelelne :)
2/3 anonim válasza:
Doki mit mondott ezekre az adatokra?
Ha úgy látja akkor úgyis szól, és akkor sűrűbb kontrollt rendel el.
3/3 anonim válasza:
Szia! Mi 30 hetesek vagyunk, tegnap voltam uh-on. A babám bpd-je 32 hetesnek felelt meg, az fl-je pedig 30-nak. És az én dokim sem mondta h baj lenne. Amúgy a www.mamanet.hu oldalon meg tudod nézni, h milyen idős babának mekkora a méretei és ott zárójelben fel is van tüntetve, h + - mekkora lehet az eltérés, én is mindig megnézem ha hazajövök. De szerintem is mindnen baba más és más. Nyugodj meg ha baj lenne tuti mondta volna a dokid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!