Debreceni klinika. Magzatvízvétel. Volt már valaki? Hogy zajlik le a beavatkozás?
Figyelt kérdés
Most kell mennem a napokban és nagyon tartok attól a pár órától. Volt már valaki esetleg itt a Debreceni klinikán aki eltudná nekem mondani, hogy zajlottak le az események? Megköszönném nagyon!!!
18 hkm
2012. jún. 9. 20:05
11/12 kacsari jozsef válasza:
Én egy 38-éves nö vagyok és ma voltam 12-hetes genetikain Debrecenben és azt mondták az ultrahangon hogy 97%-ban egészséges és 3% eséjt látnak arra hogy down-koros holnapra hivtak visza magzatvizvételre mire számicsak mert nem igazán értem reélem jolsikerül nem lesz semmi baj.ÉS menyi idö után van meg az eredmény elöre is köszönöm
12/12 A kérdező kommentje:
Én személy szerint annó majdcsak egy hónapot vártam az amniocentézis eredményére.
2013. dec. 16. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!