Tudtok véleményt írni az 1. Női klinika szülészeti osztályáról? (Budapest)
Ennyire rossz a helyzet? Pedig én csupa jót hallottam, de gratulálok neked a 2 kicsihez! :)
Várom a további válaszokat:)
Én 2010 őszén szültem ott. Van asszem 4 egyszemélyes szülőszoba fürdőszobával-ezek kicsik de szépek, meg talán 2 nagyobb 3 ágyas szülőszoba- tudod az a függönnyel elválasztós...hát én örülök, h egyágyasba kerültem...s én kaptam meg az egyetlen labdát.
Ez szép felújított és az orvosok, nővérek kedvesek. Beöntés, borotválás kötelező.
A gyermekágyas rész az elég zsúfolt, van 1,2 és 4 ágyas szoba. Azt írják a honlapon, hogy minden szobához külön fürdőszoba tartozik...nos ez nem egészen igaz,mert én speciel egy olyan 4ágyasba kerültem, ami mellett volt egy fürdő, de a fürdő mellett egy másik 4 ágyas is, akik szintén ebbe az említett fürdőbe jártak... végülis nyolcunkra jutott egy fürdőszoba! Takarítanak ugyan, de tehetnék többször is. A nővérek nemtörődömök, sokszor bunkók voltak. Egy doktornőre emlékszem, aki kedves volt. Teát adnak a babáknak, ha kéred,-de érdemes cumit vinned, ha szeretnél majd adni,mert amit ők adnak, abból csak úgy ömlik - van szobánként egy csomag kellék a pelenkázáshoz(vatta, alkohol,krém stb, aztán, mi van még: a nővérke a reggeli váltáskor 6-kor becsattog a szobába, felkapcsolja a villanyt és kiosztja a lázmérőket. Van ahol ezt megoldják homlok-lázmérővel, csendben, felébresztés nélkül.
Látogatás vmikor délután van, a folyosóra kiviszed a babát, s oda boldog-boldogtalan bemehet.
A kaja olyan menzás, előfordult pl. jó kis borsófőzelék: a szoptatós kismamáknak RENDKÍVÜL előnyös, mondhatom. De van büfé a közelben, azzal lehet vigasztalódni.
Vigyél melegítőt is, vagy vmi rendes ruhát, mert a papírok intézéséhez át kell menni egy olyan részlegbe, ahol mindenféle ember megfordul... én spec nem gondoltam erre, ezért hálóingben, köntösben jobban megnéztek,mint egy ufót.
A babának vigyél bodyt, rugit, mert születéskor kap ugyan kórházit, de aztán már kérik a sajátot. Pólyát adnak - ez nagyon praktikus, főleg az elején, könnyebb fogni a babát, s ők is szeretik. Este fürdetés.
És még vmi: szoptatást nem nagyon segítik azon túl, hogy "rakja mellre a babát, anyuka!"
Lehet h azóta változott a helyzet, nem tudom. Oda megyek megint szülni, mert az orvosommal meg vagyok elégedve, ezt a néhány napot meg kihúzom majd valahogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!