Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Debreceni klinika. Magzatvízvé...

Debreceni klinika. Magzatvízvétel. Volt már valaki? Hogy zajlik le a beavatkozás?

Figyelt kérdés

Most kell mennem a napokban és nagyon tartok attól a pár órától. Volt már valaki esetleg itt a Debreceni klinikán aki eltudná nekem mondani, hogy zajlottak le az események? Megköszönném nagyon!!!

18 hkm

2012. jún. 9. 20:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én áprilisban voltam. Maga a beavatkozás pár perc, nem kell tartanod tőle. Ráadásul nem is fájt, nem jobban mint egy normál szuri. Sőt nekem az utána kapott anti-d (mivel 0- vagyok így kellett)sokkal jobban fájt. Ha eljutsz végre idáig, bemész a rendelőbe, lefekszel egy ágyra, pont olyan mint az uh-on. A doki megnézi uh-al hogy hol van a baba, fogja a tűt és szúr. Brutálisan hangzik, de tényleg nem vészes!!!! Két fecskendőnyi magzatvizet szívott le, leragasztották és már mehettem is. Ez nem tartott tovább, mint most leírni.

Maga az egész elég hosszadalmas volt a sok várakozás miatt. Először az uh-ra kell várni, aztán beküldenek a genetikushoz és csak ezek után mész a mintavételre. Ha kocsival visznek, azonnal el is mehetsz, nem kell benn maradni. Nem tudom konkrétan mire vagy még kíváncsi, a lényeg ennyi. De szívesen válaszolok bármire ha tudok. Tényleg nem kell félni tőle!!

2012. jún. 9. 21:53
 2/12 A kérdező kommentje:

Hát igazából ennyire amit leírtál, köszönöm meg is nyugodtam. Tehát ha kocsival vagyunk egyből el is mehetek nem kell órákat üldögélnem ott? Ez jó hír! Köszönöm! :)

Nem akarok személyeskedni, de neked jók lettek az eredmények? Miért kellett elvégezni nálad a vizsgálatot? Ha nem akarsz nem kell rá válaszolni. :) Nekem down-kór kockázat 1/20-hoz. alacsony afp érték hozott el idáig: 0.09 MoM. Sajna! Remélem semmi baj nem lesz! :)

2012. jún. 10. 08:58
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem egyrészt a korom miatt (37 vagyok), másrészt az előzmények miatt. Van egy két éves kislányom, de ez már az 5. terhességem és a legutóbbit meg kellett szakítani a 12. héten mert nagyon vastag volt a tarkóredő. 6.4mm a 12 hetes uh-on. Szóval igen kicsi volt(sőt egyáltalán nem volt a dokik szerint)esély arra, hogy egészséges legyen. Ez tavaly augusztusban történt. Most szerencsére minden vizsgálat rendben van, az amnio is jó lett és kiderült, hogy megint kislány lesz.

Remélem minden rendben lesz nálatok!!!

2012. jún. 10. 14:29
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia! A másik kérdésednél már írkáltunk, én vagyok a szintén 18 hetes kismama, csütörtökön én is voltam tanácsadáson. Voltál végül ma Debrecenben magzatvíz mintavételen? Én voltam, végre túl vagyok rajta. Neked mondtak valamit? Nekem az égvilágon semmit. Rákérdeztem, hogy mikor,mennyi idő után lehet megnyugodni, hogy már nem fognak telefonálni, erre annyit mondott az egyik doktornő hogy 2és fél hétig csak tenyésztik a sejteket, és ezután kezdik csak vizsgálni. Nekem július 10-én kell menni az eredményért. Nagyon-nagyon bízom a jó végkifejletben! :)

Légyszi írj, hogy nálad mi volt. Üdv: a másik 18hetes kismama

2012. jún. 11. 21:38
 5/12 anonim ***** válasza:

Bocsi,h nem a kérdésre válaszolok, de az nagyon érdekelne, hogy telefonálnak-e Debrecenből is hamarabb, ha baj van...én tegnap voltam és majd júl.17-én kell mennem...

19hkm

2012. jún. 26. 19:13
 6/12 A kérdező kommentje:

Hát kedves utolsó..

Nekem még nem telefonáltak, és remélem nem is fognak!

Úgy tudom, hogy 2 és fél 3 hét a "kitenyésztési idő" és ha valami baj van csak akkor szólnak. Nekem 10-én kell visszamenni. Kitartást neked erre a 4 hétre!

2012. jún. 27. 18:47
 7/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Minden rendben ment ma?én még egy hétig nagyon parázok...

2012. júl. 10. 14:47
 8/12 A kérdező kommentje:

Igen köszönöm szépen minden rendben! :)

Az eredmény negatív lett, 100%, hogy nem down-kóros! :)

Ja és kisláány! :))))

Köszön az érdeklődést neked pedig kitartás tuti nem lesz semmi baj! :)

2012. júl. 10. 17:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Engem is tanácsadásra küldtek. Azt szeretném megkérdezni, csak hétfői napokon van amniocentézis, mert én 50 km-ről mennék, és remélem aznap meg is csinálják. Köszi
2013. febr. 5. 10:01
 10/12 A kérdező kommentje:
Én is 50 km-ről mentem, és visszahivtak egy héttel később... arra már nem emlékszem hétfőn volt-e.... azóta már 3 hónapos és egészséges a kislányom. :) De engem visszahivtak az tuti..
2013. febr. 6. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!