Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Mennyire foglalkozto...

Kismamák! Mennyire foglalkoztok a terhességgel kapcsolatos babonákkal?

Figyelt kérdés
Nagymamámmal voltunk vásárolni és megláttunk egy nagyon édes kis ruhát.Csak 200Ft volt, mert turkálóban volt.16 hetes vagyok és úgy néz ki kislányunk lesz.Ő meg szerette volna venni nekem,én pedig hagytam, így már van egy kis ruhácskája a babának.Azóta rosszul érzem magam, hogy nem volt-e túl korai?Egyébként is olyan aggódós vagyok.De egy ruha miatt csak nem lesz gond.Mást még nem tervezünk vásárolni egy ideig.
2012. jún. 9. 10:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a megnyugtató válaszokat:)Boldog babavárást és babázást mindenkinek!
2012. jún. 9. 12:58
 12/14 anonim ***** válasza:
87%

Amikor a lanyommal 7 honapos terhes voltam es mondtuk anyosnak h megyunk kisagyat, babakocsit venni, csak sopankodott, hogy minek, meg korai. Merthat meg annyi minden tortenhet!!!!!!!

Szerinte eleg akkor, ha megszuletik egy kisabab.

Na ez milyen????

2012. jún. 9. 13:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám ilyen, mert neki két kisbabája is születés után meghalt (mindkét kisfiú koraszülött volt, az egyik 2 órásan a másik 24 órásan halt meg), aztán jöttem én. :) Mondtam neki, hogy már vennék ruhácskákat, erre közli, hogy "babonából ne vegyél!" Én így nézek, hogy ez meg mit jelent? Erre mondta, hogy ő is vett ruhácskákat, meg cipőcskéket mindkét esetben, aztán ajándékozhatta el. Szegény félt, hogy nehogy én is úgy járjak mint ő, de azért a babakocsit ő már megvette... :) Szóval kicsit fura. De azért én még is csak fogok ruhákat venni, meg ilyesmiket, mert azt nem lehet, hogy mindent egyszerre vegyünk meg!
2012. jún. 9. 14:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Miért kellett lepontozni? Mert nem vagyok babonás?
2012. jún. 9. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!