12hetes terhes vok. A párom mikor megtudta, lelépett a volt bnőjéhez, aki védőnő. Ez a csaj engem többször megfenyegetett, h vetessem el. Forduljak ügyvédhez? Lehet tenni vmit ilyen ügyben?
Te szegényke, hát jól megjártad!
Először is: hogy lehet ekkora gennyláda egy védőnő??? Már bocsánat, nem szoktam ilyen csúnyán beszélni, de hogy tehet ilyet???
Nézd: ha úgy döntöttél, hogy megtartod a babát, akkor nincs más lehetőség, járj el szépen terhesgondozásra és szülj egy szép babát. Ha valami segítség kell, írj privit. :) Én védőnőnek tanulok és van két kisgyermekem. Nem lesz könnyű dolgod, de nincs csodálatosabb dolog egy kisgyermeknél. Vagy van: kettő. Annál jobb a három. :))) Csodálatos dolog az anyaság! Ne foglalkozz senkivel, ha eldöntötted, hogy anya leszel, akkor simogasd azt a gyönyörűt a pocakodban, mert érzi. Énekelj neki, meglátod, hogy amit most énekelsz, arra el fog aludni, ha kikerül a pocidból. :) És ne állj szóba azzal a nővel! Mondd meg neki, hogy ha nem hagy békén, akkor veszélyeztetésért feljelented a felettesénél. Veszélyezteti a terhességedet. Na ne aggódj, mert meg fogja gondolni a dolgot! :) Nem kell ügyvéd, ha nem hagy békén, menj a feletteséhez. Ez nagyon durva dolog, de amit ő tesz, az mindennél durvább!!!!
Nem értem, minek megy egy ilyen ember védőnőnek??? Ha én meglátok egy pocakos anyukát, imádom, legszívesebben magamhoz ölelném, hogy Istenem, de csodás valaki vagy te, aki ilyen kis babát hordozol a pocakodban. Az én szememben egy kismama maga a csoda, a pocak pedig a legértékesebb dolog, ami létezik ezen a földön. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!