Ki hanyas haskörfogattal ment szülni?
Figyelt kérdés
Az elsőt annyival szültem a 38. héten, mint amennyi most vagyok, a 26.-ban, 96cm! Hihetetlen nagy eltérés a kettő között, nem? Pedig csak +3 kg-val híztam többet a mostaninál, mint ugyanekkor az elsőnél.2012. jún. 8. 21:42
1/8 anonim válasza:
Derékvonalban mértem: 63-ról kezdtem, 119 cm lett a vége, 38. héten szültem. Eszméletlen méretű hasam lett, annak ellenére, hogy én magam fogytam, mert szülés után kevesebb volt a súlyom, mint előtte.
3/8 anonim válasza:
Az első terhességemnél kereken 100 cm volt 40 hetesen. Most a 33. héten 101 cm, szóval pár centivel nagyobb lesz most!
4/8 anonim válasza:
Nekem is sokkal nagyobb a pocakom,mint az első terhességemnél. akkor 104 centivel szültem a 38.héten. most a 34.héten 112cm. és első alkalommal 30 kilót híztam, eddig meg "csak" 16 ot... jó lenne ha már nem nőnek tovább ahasam:)
5/8 anonim válasza:
Kétszer szültem, napra pontosan mindkétszer. Az elsőnél 104cm volt, a másodiknál 106 cm. Most 31 hetes kismama vagyok és 99 cm eddig a pocim.
6/8 Fanina válasza:
sziasztok!én 19 hetes vagyok és nekem most 98cm a haskörfogatom akkor nekem jó nagy a hasam és még nőni fog,de ez amúgy egyén függő mindenkinél!!
7/8 anonim válasza:
Én nem vagyok vékony alkat, de nekem is 106 centi volt mind a kettővel (40+4 és 39+0 születtek). Most nagyobb lesz szerintem, még csak 18 hetes vagyok, de most nagyobb, mint az előzőkkel ennyi idősen.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Látom nem csak nálam vanilyen extrém eltérés a terhességeknél. :)
2012. jún. 9. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!