Szerintetek is nagy a pocim 29 hetesen?
Hűűű,ez hatalmas:):):)
Nekem is nagy pocim van, de nem ekkora, 1 kg-ra saccolta a doki, azt mondta 4 körül lesz ha megszületik, akárcsak az első.
Neked nagyon nagyon nagy!!!!:)
Hűűű milyen nagy!:) Csinos vagy, amit híztál azt is csak pocakra, de mi lesz a végére?? ezt a kérdést megőrzöm, kérlek tegyél majd föl a végéről is képet!
Bőröd bírja?Hányadik baba?
Húúúhhh. Én még csak 23 hetes vagyok, de szerintem is hatalmas a pocid, bár nem tudni kinek mekkora lesz.
És h-h ekkora lett? Mármint az elejétől kezdve mindig nagyobb volt a pocid?
Gigapocak :)) milyenek az éjszakáid? Nekem fele ekkora sincs 24 hetesen és így is nehéz sokszor.. Hát kitartást Neked,a végére talicskával kell majd tolni :))) na jó,viccelek.
Boldog babavárást!
Igen, tenyleg hatalmas. A baba meretei normalisak?
Csak azert kerdezem, mert egy ismerosomnek kb felidotol oriasi volt a pocakja, de tenyleg durvan nagy. O is kb 30 hetesen has alapjan mar szulhetett volna.
OK, sokan mondjak ezt, akik buszkek a nagy pocakjukra, hogy "28 hetesen azt hittek mar nst-re megyek" es hasonlok, de annak anlanynak tenyleg, tulzas nelkul oriasi hasa volt. 4d-n nem volt, a sajat dokija mindig normalisnak merte a babat, meg tul is hordta egy hettel. Vegul csaszarral szult es kozel hat kg lett a baba es 64 cm. Egybol csinaltak cukorterhelest, magas lett nala es a babanal is, szoval kiderult, hogy terhessegi cukor volt a gond. Pedig a 24. Heten volt terhelesen is es ott nem latszott.
Szerencsere mas baj nem lett.
Szoval azert erdemes lenne esetleg elmenni egy kulso dokihoz is pluszban meresre, nezesd a cukrodat is.
De az is lehet, hogy nem fog vegig ilyen tempoban noni. Szegeny lanynak durva kotenyhasa lett, sajnos nem huzodott vissza a bor. Igazabol nem csodalom. O is vekony talan emiatt is tunt meg nagyobbnak a pocak.
Minden jot!
Nehéz lehet cipelni!!! A hízás azért nem lehet olyan vészes, mert tényleg csak a pocakod óriási.
Én is kíváncsi vagyok, hogy mekkora lesz a végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!