Álmodtátok már azt, hogy látjátok a babátokat a pocakotokban?
Én az éjjel álmodtam, hogy megláttam hogyan fekszik a baba. Láttam az arcát és hogy hogyan fekszik. De mindezt a bőrömön keresztül, elég furán, igazából nem tudom pontosan megfogalmazni. Csukva volt a szeme,de az arcát szinte "tisztán" láttam. Nagyon fura, szinte félelmetes volt, erre riadtam fel. Volt ilyen "kellemetlen" álma valakinek? Álmodtatok furcsákat?
Köszönöm, 31 hkm.
Szia! Én nem rég álmodtam, hogy elestem, és a hasamba volt aplikálva egy kis videókamera, amire ha rácsatlakoztattam a telefonom, akkor lehetett látni a picit. Az enyémnek nyitva volt a szeme és nem mozdult, olyan volt, mintha halott lenne. Láttam, hogy fiú. Másnapra bevéreztem, kiderült, hogy rosszhelyre ágyazódott be a méhlepényem (túl mélyen fekszik, a méhszáj közelében) és elpattant egy hajszálér, ami a kismamajóga során való megeröltetéstől volt. Meg ultrahangoztak, minden rendben volt, hetven százalékra mondták, hogy kislány. Borzasztó volt az álom, és utána a "baleset", soha senkinek nem kívánom! Rettegtem, hogy igaz az álmom!
16 h km
Szia. én most 29 hetes vagyok kislánnyal. Teljesen biztos voltam benne hogy kisfiam lesz, olyan 20. hét körül álmodtam hogy láttam a babám odabent, és hogy kislány, nem is értettem hogy miért kislánynak álmodom, nem rég derült kis hogy kis csajszi :)
Boldog baba várást :)
Én viszonylag sokszor álmodom vele. Amikor még nem tudtuk a nemét, azt álmodtam, hogy kislány lesz és az eddigi UH-ok szerint az is. Mindig azt álmodom, hogy sötét haja van, de ezen kívül minden más változó. Álmodtam már rémisztőt, egyszer félelmetes zöld szeme volt, egyszer pedig nagyon lila volt a bőre. Legutoljára azt álmodtam, hogy ki tudtam venni a pocakomból, és vissza is tudtam tenni. :S elég bizarr volt. De több helyen is azt olvastam, hogy ezek az irracionális álmok teljesen normálisak ilyenkor.
Jó babavárást!
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!