Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenféleképpen kell gumi...

Mindenféleképpen kell gumi lepedőt venni a kókuszmatracra?

Figyelt kérdés

2012. jún. 8. 18:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A vitába nem kívánok beleszólni, de azt leírnám, mert tapasztalat, hogy nem szereti a gyerekek többsége a kókuszmatracot, borzasztóan kemény, kényelmetlen. Próbáljátok ki, feküdjetek rá.

Nekem egyik gyerekem se tűrte, szivacsot kellett venni helyette. Amúgy az sem ördögtől való, ráadásul nagyon könnyű mosni és pillanat alatt megszárad.

A gumilepedőnek egyébként a szivacsmatracon sem vagyok híve, ugyanis mindenképp gátolja a levegő áramlását, könnyen penészedik akkor is, ha nem pisil rá a baba - tartom magam ahhoz, hogy jó pelenkával ez a dolog nem fog megtörténni, a nagyobbom már négyéves lesz, de még soha nem volt pisis matracunk.

Az újszülött babának egyébként a legjobb, ha a matraca tetején bárányszőrme van, azon alszik. Itthon még csak most kezd divat lenni, de pl. Németországban sok éve használják és javasolják, remek élettani hatásai miatt. Megjegyzem, amióta minden gyerekem ágyában bárányszőrme van, sokkal jobban alszanak.

Bocsánat, kicsit elkanyarodtam, csak gondoltam, megosztom a tapasztalatomat, hátha valaki profitálni tud belőle.

2012. jún. 10. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!