Mindenféleképpen kell gumi lepedőt venni a kókuszmatracra?
azért veszel kókuszt mert jobban levegőzik szellőzik,esetleg ha ne adja isten belefúrja a fejét a bébi akkor is kap levegőt én kipróbáltam mikor vettem simán lehet levegőt venni pedig totál lefedte az orrom-szám.
nem kell rá gumi lepedő.
vagy gumis szélű de sima lepedőre gondolsz??
afelől szíved joga én vettem.
a gumi lepedő és a gumis között hatalmas különbség van,már ha tudjuk éretlmezni a szavakat ...
Akkor én sem veszek,pedig tegnap mentem volna venni.
2. vagyok.
ne haragudj de csak egy s betű és volt már itt nagyobb elírás is azért kérdeztem rá.
ha meg a nagy flanc kókusz matracot akarod venni a gyerekednek legalább legyél tisztában hogy miért is veszed és ne tegyél fel idióta kérdést.
arra pedig számíts hogy a sima szivaccsal ellentétben ez kemény.
nem süpped bele az arca de ha az úgyszintén nagy flanc ne altassuk hason a gyereket párit vagy 2hó alatt olyan lapos lesz a feje hogy na.úgyhogy ajánlom figyelmedbe.
www.bababirodalom.hu/content.php?id=38
nemár! hallod! a flancos kókuszmatracunk lesz nekünk is nem mi vagyunk sem az első,sem az utolsók ebben,hogy az anyagi jellegű megynilvánulásaidat a madaras tescoban tedd közzé! Mit képzelsz magadról?
Mindneki azt veszi a gyerekének amit tud.
Illetve mégis honnan tudnám ha még senki nem mondta hogy ezekhez nem kell venni gumi lepedőt ha eddig senkitől sem kérdeztem????
Én legalább kérdezek,nem okoskodok.
1. nem hallom drágám mert itt írni szoktunk.
2.én a kérdést illettem trágár szóval nem téged.
3. pofája a lónak van meg ....
és csak hogy tudd nem ajánlott hozzá teli aljú kiságy mert bepenészedhet nem tud levegőzni,úgyhogy vagy vágsz az aljába lyukakat vagy vagy hetente kiveszed levegőzni.
azért írtam hogy flanc mert a sima is jó csak azt már lenézi mindenki én pedig azért vettem ilyet mert sima szivacs nem volt 4 üzletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!