Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelnétek nekem kérlek hány...

Tippelnétek nekem kérlek hány hetes lehet a pocakom és hány kilót szedhettem fel?

Figyelt kérdés

58 kilóról indultam, köszi!

[link]

2012. jún. 8. 16:07
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

meg csak 32 hetes vagy????????

Hasznald ki, hordj csinosabb ruhakat, mert kb egy honap mulva balnasodni fogsz! A vegere saccolok 25 kg-ot is.

2012. jún. 9. 14:02
 32/32 anonim ***** válasza:

Csini vagy, de szerintem is túl rövid ez a ruha... De ahogy a másik kismama írta, ízlések és pofonok. Én is kismama voltam nemrég, csinin öltöztem én is, nem nagymama pulcsikat, de ez a túl rövid ruházat nekem egy kismamán nem tetszik- szerintem nem kell, hogy egy kismama túl sexy legyen. De ez csak egy vélemeny- úgy öltözz, ahogy te jól érzed magad!!

Kitartást a további 8hétre!!

Jónagy pocakod van!! Mekkora lesz a kislányod, hogy tippelgetik a dokik?

Nekem 3gyerekem van- de egyikkel sem volt ekkora hasam még a legvégén sem! :))

2012. jún. 9. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!