Szerintetek? Tippelnetek?
Figyelt kérdés
16, hetes kismama vagyok.kíváncsi lennék milyen nemű babara tippeltek ezekből.leírom miket kívánok: cola,eper, szensavas üdítő. Édességet és a savanyúságot nem kívánom szinte egyáltalán. Szerintetek kisfiút vagy kislányt várok? Tapasztalatok alapján.2012. jún. 4. 22:20
1/10 anonim válasza:
fiút...
csak, mert én ezeket az eper kivételével nagyon nem kívánom, és én lányt várok
4/10 anonim válasza:
Szerintem fíúcska :)
Te mit vársz?
5/10 anonim válasza:
kisfiú:-)
kisfiamnál ugyanezek voltak a kedvencek..kislányomnál aztán a savanyúság volt a menő,és húsmentesség..még az illata is bármilyen nemében..
Tehát kisfiú:-)Gratula!!
6/10 anonim válasza:
Ezekkel a tünetekkel én anno fiút vártam. :)
7/10 anonim válasza:
Fiamnál voltak ilyen "tüneteim":)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek. Még nemtudom milyen nemű lesz.azért kérdeztem
2012. jún. 5. 07:41
9/10 anonim válasza:
Ebből semmit nem lehet leszűrni. Colat és szénsavas üdítőt évek óta nem iszom, az epret szeretem, de nem viszem túlzásba. Mostanában több édességet eszem. 25 hetes vagyok és kisfiút várok, úgyhogy az ételkívánásokból semmire nem lehet következtetni.
10/10 anonim válasza:
Kisfiu.Detto ugyanezeket kivanom:)!!! 34 hetes kisfiu pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!