Tippelnétek nekem kérlek hány hetes lehet a pocakom és hány kilót szedhettem fel?

Nagyon csinos kismama vagy és a ruha is klassz.
Én hordanék/hordok ilyesmit :) Eddig leggingset hordtam tér fölé érő tezenis-es és h&m-es tunikákkal; megkérdezhetem ez honnan van? Én is vékony vagyok; csak a poci nagy - 28hkm

én 31 hétre saccoltam volna...Tényleg nagyon csinos vagy, de szerintem (nem bántásból írom) látszik, hogy híztál sokat.Én nem hordanék ilyen ruhát, nekem nem állna jól, de szerintem neked jól áll, és ebben a melegben ez a kényelmes is!
Fiút vagy lányt vársz?
Nem emlékszem már honnan van, rég vettem.
Kislányt várok.
Utolsónak, hol látszik hogy sokat híztam? Szerintem is sokat szedtem fel, nagyon kívánom az édességet :(

Én már tippeltem, csak hozzáfűzöm még, hogy én sem vennék/vettem fel ilyen ruhát. Túl kihívó, inkább bulizós mint kismamának való. Nekem még ekkora hasam sem volt mikor szülni mentem 40+6-ra, és fiam van :)
egy 4 hós baba anyukája

Szerintem nincs semmi gond a ruháddal.Nagyon csinos kismama vagy.A hízás meg nem látszik,talán egy kicsit a lábadon.
Én 35 hetes kismama vagyok,és én is szoktam ilyeneket hordani.Cicanadrágokat,tunikákkal.Szeretem nagyon a modern divatos dolgokat,nagy pocim van és sokat híztam is.Pedig 55 kilóval és 173 centivel kezdtem a terhességet.De mindegy,lényeg,hogy a babucikájink egészségesek legyenek.
Szóval,bátran!

17:08-as vagyok
Úgy látom eltaláltam :) És szerintem is jó ez a ruha

Csinos kismama vagy!
A ruharol annyi, hogy mini! En is szeretek csinosan oltozkodni, de ez a polo magaban tul kihivo, kell ala vmi rovidnadrag es maris nem fogsz viccesen kinezni.
A hizast meg szules utan fogod eszrevenni, amikor kisebb lesz a hasad, akkor derul ki hogy mit "csinaltal" 9 honap alatt.
En csinosnak kepzeltem magam a lanyommal, szules utan jottem ra, hogy mekkora fenekem es combom lett.
(Azota leadtam a kilokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!