Mensi szerű fájdalom 25 hetesen normális?
Hát lehet, hogy jósló fájás (nem tudom milyen lehet nekem nem volt) De (bár nem érzem magam túlontúl parás típusnak) ha ilyet éreznék akkor biztosan felkeresném (más nem telefonon) a nőgyógyászom, hogy nyugtasson meg. Mert lehet, hogy semmi, de az is lehet, hogy koraszülés veszélye áll fent akkor meg jobb, ha idejében kiderül.
Szóval az én véleményem az, hogy irány a doki.
A babád már nagyobb, és jobban ingeri mozgásával a méhfalat, ez pedig mensi szerű fájdalmakat okozhat.
Alapesetben ez teljesen normális kategória lehet.
Ha viszont úgy érzed fáj, nagyon zavar, akkor persze nem árt, ha dokinak megmutatod magad.
hát sajnos velem megtörtént, hogy 24. héten zárt volt a méhszáj, 25-en meg már nagyon nem volt az sajnos...
De nem akarlak megijeszteni, nekem barnás folyásom is volt, és hullámokban jelentkező apró görcsök, ezek jelezték, hogy nyílik a méhszáj.
Éjjel, fekve amúgy könnyebb megérezni minden kis apró dolgot, lehet, hogy napközben fel sem tűnt volna. Esetleg a védőnőt is megkérdezheted, ha nem akarod az orvost zaklatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!