Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesseg hanyadik hetéig...

A terhesseg hanyadik hetéig "derülhet ki" a méhen kívüli terhesség? Csak a megnyugtatásom miatt kerdezem. Ma vagyok 6 hetes.

Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 10:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Az első orvosi vizsgálaton kiderül.
2012. jún. 8. 10:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Pontosítom: az első ultrahangos vizsgálaton derül ki. Egyébként nem.
2012. jún. 8. 10:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Jogos. Csak nálam az orvos mindig csinál UH-t is első alkalommal. :o)

első

2012. jún. 8. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Mivel ugyanolyan tünetei vannak, mint a normál terhességnek és a teszt is pozitív, csak az első uh-n derül ki. Minél később, annál nagyobb baj lehet belőle. Egy ismerősöm spirál mellett lett méhen kívüli terhes, az utolsó pillanatban műtötték, el is távolították az egyik petevezetőjét, pedig 2 doki is megnézte és egészségügyi küretet is csináltak nála, mondván a panaszai a spiráltól vannak, majdnem belehalt, pedig csak egy uh kellett volna, a mentőben már elájult...Szerencsére jól van.

Ezért kell az első uh-ig bármilyen panasszal dokihoz menni: görcs, barnázás, vérezgetés.

36 hetes kismama

2012. jún. 8. 11:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 5 hetes 6 napos voltam mikor kiderült. De addigra másodjára voltam UH-on. Ezt nehezebb meglátni, mint a méhen belülit.

Esélyes volt, hogy az lesz, azéer mentem többször vv-re, uh-ra.

2012. jún. 8. 11:41
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. én arra gondoltam, hogy ugye a petevezetékben a helye behatárolt, tehát milyen az a kor, esetleg méret, amikor már erős fájdalom kísérheti a növekedést. Hogy jobban érthető legyen a kérdésem: mondjuk már pl. egy 10 hetesnél tuti ki kell derüljön, mert akkor már feszítene. erre gondoltam, mint ahogy azt írta is valaki, hogy 5. hét elteltével kiderült. tudom az uh kimutatja, meg a vizsgálat is, csak még egy hétig nem megyek dokihoz, mert 2x elvetéltem és mindkétszer a vizsgálat után 2-4 nappal. szóval csak a biztonságos időt várom, de amikor ilyen hasszurik vannak, akkor annyi hülyeség az ember eszébe jut...
2012. jún. 8. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!