A terhesseg hanyadik hetéig "derülhet ki" a méhen kívüli terhesség? Csak a megnyugtatásom miatt kerdezem. Ma vagyok 6 hetes.
Jogos. Csak nálam az orvos mindig csinál UH-t is első alkalommal. :o)
első
Mivel ugyanolyan tünetei vannak, mint a normál terhességnek és a teszt is pozitív, csak az első uh-n derül ki. Minél később, annál nagyobb baj lehet belőle. Egy ismerősöm spirál mellett lett méhen kívüli terhes, az utolsó pillanatban műtötték, el is távolították az egyik petevezetőjét, pedig 2 doki is megnézte és egészségügyi küretet is csináltak nála, mondván a panaszai a spiráltól vannak, majdnem belehalt, pedig csak egy uh kellett volna, a mentőben már elájult...Szerencsére jól van.
Ezért kell az első uh-ig bármilyen panasszal dokihoz menni: görcs, barnázás, vérezgetés.
36 hetes kismama
Én 5 hetes 6 napos voltam mikor kiderült. De addigra másodjára voltam UH-on. Ezt nehezebb meglátni, mint a méhen belülit.
Esélyes volt, hogy az lesz, azéer mentem többször vv-re, uh-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!